Witam.
Szanowni Koledzy mam gorącą prośbę o udostępnienie instrukcji obsługi i serwisu generatora GFT-73 ZDZ Warszawa w formie papierowej lub PDF.      Jeśli zamieściłem to ogłoszenie w niewłaściwym miejscu to proszę o przeniesienie.
Pozdrawiam.

Instrukcja GFT-73 ZDZ Warszawa
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- 
				faktus
 - 625...1249 postów

Instrukcja GFT-73 ZDZ Warszawa
"  Nigdy się nie tłumacz-przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą  i nigdy nie mów prawdy ludziom, którzy na nią nie zasługują "
Mark Twain

Mark Twain
- 
				Marek7HBV
														 - 3125...6249 postów

Re: Instrukcja GFT-73 ZDZ Warszawa
Niby tu mają   http://www.instrukcje-schematy.pl/ odpłatnie.

- 
				Boguś
 - 2500...3124 posty

Może zapytać  tu  ?

- 
				SpiAnd
 - 100...124 posty

- 
				faktus
 - 625...1249 postów

Witam.
Dziękuję Kolegom za zainteresowanie tematem. Wcześniej sprawdziłem internet i znalazłem strony o których piszecie niestety niczego więcej nie znalazłem dlatego zamieściłem temat.
Miałem nadzieje, że ktoś z Kolegów posiada taką instrukcję. Pozostaje tylko zapłacić i ściągnąć.
Pozdrawiam.

Dziękuję Kolegom za zainteresowanie tematem. Wcześniej sprawdziłem internet i znalazłem strony o których piszecie niestety niczego więcej nie znalazłem dlatego zamieściłem temat.
Miałem nadzieje, że ktoś z Kolegów posiada taką instrukcję. Pozostaje tylko zapłacić i ściągnąć.
Pozdrawiam.
"  Nigdy się nie tłumacz-przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą  i nigdy nie mów prawdy ludziom, którzy na nią nie zasługują "
Mark Twain

Mark Twain