Wyświetlacze IW-18
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 625...1249 postów
Re: Wyświetlacze IW-18
Oczywiście że koszty przesyłki biorę na siebie (w obydwu przypadkach). Podajcie mi tylko nr kont na PW - mam nadzieję, że inni się nie obrażą 

in gain we trust
kupię: EM34 NOS, wtyczkę sieciową Graetz Radio brązową
-
- 375...499 postów
Nie zupełnie w temacie,ale:Mam listwę 15szt. Z570M WF NRD-owską od jakiejś masz. liczacej i drugą CCCP 11sztuk IN-14 z tranzystor.sterującymi.Oka mag.EM84 4sztuki Haltron NOS-y.W razie zainteresowania zdjęcia na @.J.Raf.
-
- 625...1249 postów
Raczej miałem na myśli, aby Ci podać jakaś realną wartość tego. Po co przepłacać za coś bez miary.haterkmp pisze: pt, 30 marca 2018, 15:20
BTW ToM jakiś czas temu za takie wyświetlacze płaciłem po 1,67zł za sztukę - czy to pomaga teraz komuś, kto chce mi je sprzedać? Wątpię... Kolega dał linka do alledrogo za 19,99zł - sorry ale za drogo.
Kolego HaMar i Kolego Rysiek proszę o podanie swoich cen na PW - niech pośladki pieką innych, że macie do zaoferowania coś, czego ktoś poszukuje a oni nie zobaczą ceny.
Proszę Moderatorów o uporządkowanie tego OGŁOSZENIA KUPNA.
Chętnie bym Ci nawet za darmo podarował takie rurki. Jednak, jakiś czas temu jedną wykorzystałem, a resztę rozdałem. Na ten moment nie mam już tych wyświetlaczy.
Pozdrawiam!
Kreślę się z głębokim poważaniem
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
-
- 625...1249 postów
Kolego Marku, wyświetlacze dziś dotarły do mnie - bardzo dziękuję! Od stu lat nie dostałem tak ładnie zapakowanego czegokolwiek 

in gain we trust