Elektrit Largo
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Elektrit Largo
Szukam zdjęć informacji o tym radyjku , te co są w necie znam.Może ktoś ma to radio lub materiały go dotyczące w domowych archiwach ?
Re: Elektrit Largo
Pytam , bo wszedłem w posiadanie tego zacnego radioodbiornika . po dokładnych oględzinach wydaje się że przeróbek nie ma a nie orginalnych części niewiele. Radio gra bardzo ładnie na każdym zakresie , z prac wykonam nową politurę( stara powłoka jakaś domalowywana z zaciekami) fornir bardzo ładny ze starą patyną naprawdę śliczny, elektrycznie w zasadzie tylko wywalenie plastikowych przewodów ; zasilający i od głośnika i transformatora oryginalne są dobre i odpowiedniej długości.Jedynym minusem jest to że poprzedni właściciel ,,zabezpieczył,,
antykorozyjnie , a właściwie zaciapał białą farbą chassis i upaprał nią wszystko na wysokość 1 cm.Po rozmontowaniu chassis okazało się że pod paskudną tkaniną głośnikową jest oryginalna w niezłym stanie.
,

,
-
- 250...374 postów
Widziałem i licytowalem aleś go sprzątnął poza aukcją 
Tak było , widziałem że i Ty , licytujesz wyświetla się coś takiego ; oferty kupna - wygrywa - B....S trudno się nie domyśleć ....Nie mogłem nie spróbować wszystkich sposobów coby go posiąść
(na pewno to rozumiesz) na pocieszenie powiem Ci że też mi kilka ,,sprzątłeś ,, sprzed nosa
ostatnio tego z olx Triokong Columbus 937

Nie dość, że zgarnął radio spod lady wielu nie dając szans na równą walkę w licytacji, to jeszcze teraz oczekuje pomocy, nieładnie
Trzeba było próbować ... zazdrośniku

Nie widziałem żebyś tak te szanse wyrównywał wklejając np; link do licytacji na forum....

Nie pomocy a informacji . zresztą widzę że jednej i drugiej nie możesz udzielić

Nie chce mi się z Tobą gadać ....Wujku Dobra Rado
Zdrowych spokojnych Świąt Tobie i wszystkim życzę .Tomek.

Zdrowych spokojnych Świąt Tobie i wszystkim życzę .Tomek.
Prace nad radiem pomału dobiegają do końca , radio odbiera bardzo ładnie na każdym zakresie , wklejam kilka zdjęć do pooglądania i być może przydadzą się kiedyś.
Na skrzynce to lakier czy politura?
Ładny efekt i szybko się kolega uwinął.