Na forum aparatów tradycyjnych podobna modyfikacja trwała prawie miesiąc!
Teraz będę się przyzwyczajać, ale chyba niedługo

Bardzo praktyczna jest ta ukośna strzałeczka, umożliwiająca przejście do ostatniego postu. Dziękuję - Stary Akordeon.
Moderator: gsmok
No przecież ona była zawszeakordeonista pisze: sob, 23 grudnia 2017, 19:53
Bardzo praktyczna jest ta ukośna strzałeczka, umożliwiająca przejście do ostatniego postu. Dziękuję - Stary Akordeon.
Ale to był ślepak i nikomu się nic złego nie stało
TELEWIZOREK52 pisze:Nie wiem co robię nie tak ale przy każdej zmianie tematu, o ile próbuję coś napisać w innym dziale to muszę za każdym razem wpisywać hasło i nazwę użytkownika i oczywiście zalogować.
Przed chwilą spróbowałem wysłać kilka nowych postów w różnych działach i nie zaobserwowałem wspomnianego przez Kolegę błędu (potrzeby ponownego logowania się) - logowałem się tylko raz, przy pierwszym wejściu na Forum...Thereminator pisze: ndz, 24 grudnia 2017, 10:44 To nie błąd forum, to jego nieopisana oficjalnie funkcjonalność.![]()
Rozplanowanie okienek z informacjami (avatar, posty, opcje itd) zależą od tzw. stylu Forum. Teraz jest to styl domyślny o nazwie Prosilver. Poprzednio też taki styl był dostępny i część Użytkowników go sobie wybrało. Był również zainstalowany inny Styl o nazwie Subsilver2, który stanowił swego rodzaju dodatek do Forum. Ja, podobnie jak większość Użytkowników korzystałem właśnie ze stylu Subsilver2. Mam więc podobne problemy z "adaptacją" jak i Wy.Wiech pisze: ndz, 24 grudnia 2017, 13:26 Zmiany i ulepszenia to jedno, ale np awatara to wolałem mieć z lewej strony a nie jak teraz z prawej.
Z resztą na innych forach też są z lewej - może da to się zmienić indywidualnie lub globalnie.