Radio Beethoven II - jak naprawić...
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 50...74 posty
Re: Radio Beethoven II - jak naprawić...
Ok
Posprawdzam. Zrobię dokładnie zdjęcia głowicy i jej okolic, u mnie nie ma tego dużego kondensatora (ten brązowy leżący) jest pionowy cylindryczny srebrny.

-
- 125...249 postów
PowodzeniaOokami pisze:OkPosprawdzam. Zrobię dokładnie zdjęcia głowicy i jej okolic, u mnie nie ma tego dużego kondensatora (ten brązowy leżący) jest pionowy cylindryczny srebrny.

-
- 50...74 posty
Winowajca to pokrywa obudowy głowicy. Z przewodu zsunęła się izolacja i dotykała obudowy przy przykręcaniu pokrywy. Wymieniłem spalony rezystor i FM wróciło. Ale za strojenie się nie biorę, radyjko idzie do serwisu a ja biorę się za odnowienie politury.
Małe pytanko.. ma ktoś może gotowy szablon skali półokrągłej oznaczającej położenie anteny ferrytowej? Ta co jest już nie jest czytelna i muszę ją wymienić. Uprzedzę - autocady i inne do rysowania - nie znam (mały tutorial jak to narysować i może ogarnę
). Znam się na FL studio 
Małe pytanko.. ma ktoś może gotowy szablon skali półokrągłej oznaczającej położenie anteny ferrytowej? Ta co jest już nie jest czytelna i muszę ją wymienić. Uprzedzę - autocady i inne do rysowania - nie znam (mały tutorial jak to narysować i może ogarnę

-
- 250...374 postów
Czy może ktoś z kolegów byłby zainteresowany odkupieniem Beethovena ?
A dlaczgo chcesz sprzedać to poniekąd kultowe radyjko? może tak może nie, zapodał byś jakieś foty , skrzynki , chassis itd.
Ech myślałem że to Ookami chce sprzedać swoje radyjko ....a sio

-
- 250...374 postów
Zdjęcia odbiornika są w dziale Ogłoszenia - Sprzedam .kogigogi pisze:A dlaczgo chcesz sprzedać to poniekąd kultowe radyjko? może tak może nie, zapodał byś jakieś foty , skrzynki , chassis itd.
-
- 50...74 posty
Ja chcę swoje naprawićkogigogi pisze: Ech myślałem że to Ookami chce sprzedać swoje radyjko ....a sio