Witajcie
Muszę pozbyć się moich skarbów zbieranych od ponad 30 lat

Jako że nie mam czasu na robienie setek zdjęć i umieszczanie ich w internecie, chciałbym zorganizować wyprzedaż garażową
dla osób z Poznania i okolic.
A teraz najważniejsze, co mam do zaoferowania

- trochę polskiego i zagranicznego sprzętu audio z lat 80-90, różnego typu obudowy do wykorzystania przez elektroników, stare podzespoły elektroniczne (aktywne i pasywne) z lat 70-90 w tym lampy i tranzystory germanowe, dużo starych podzespołów komputerowych jak płyty główne, różnego rodzaju karty, pamięć itp., znajdzie się też kilka kompletnych komputerów, mam też lampy oscyloskopowe (NOS), trochę starych radiostacji noszonych, samochodowych i stacjonarnych (głównie Radmor), trochę sprzętu pomiarowego, tony różnego rodzaju płytek PCB z elementami od urządzeń elektronicznych (audio, KF, urz. pomiarowe), znajdzie się też kilka instrumentów elektronicznych jak organy "Student 102" i jakieś syntezatory w częściach i wiele innych rzeczy których nawet nie pamiętam że mam, bo są w kartonach których nie otwierałem przez lata.
Postaram się zrobić kilka fotek całości żeby było wiadomo o co chodzi.
Wyprzedaż odbywać się będzie w weekendy lub popołudniami w tygodniu o umówionym indywidualnie czasie.
Chętnych proszę o kontakt mailowy celem ustalenia terminu.
Irek K.