radio Beata???TELEWIZOREK52 pisze:Jeszcze jak !!
powinienem to radyjko rozpoznać na 100%,ale niestety pamięć nie ta.Nie jestem pewien -czy to Beata czy nie Beata,a na pewno w serwisie "zaliczyłem" także Beatę

pozdrawiam!
R.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
radio Beata???TELEWIZOREK52 pisze:Jeszcze jak !!
A jest tam jakieś radio?Slawek_ps pisze: czy spodobało się Wam radio z tego kadru?
Jest, jestBobiq pisze:A jest tam jakieś radio?Slawek_ps pisze: czy spodobało się Wam radio z tego kadru?![]()
Beata to na pewno nie jest, mnie to wygląda bardziej na Justynę - niestety nie miałem na warsztacieromanradio pisze: radio Beata???
powinienem to radyjko rozpoznać na 100%,ale niestety pamięć nie ta.Nie jestem pewien -czy to Beata czy nie Beata,a na pewno w serwisie "zaliczyłem" także Beatę![]()
pozdrawiam!
R.
Cześć,Marcin K. pisze:Cześć. Też stawiam na Justynę choć wolę się patrzeć na Annę
To teraz moje pytanie co to za telewizor w filmie który chyba każdy zna?
Janku, wiesz jak było, 5 lat wojny, pięć lat okupacji, nakręciłem o tym 20 filmów - że tak zacytuję klasyka - może nie dosłownie, pytanie zawsze jest takie samo: Jaki film i jaki sprzęt.TELEWIZOREK52 pisze:A pytanie ??
Film rozpoznaję - "Nie ma róży bez ognia" sprzęt jakby mniej, za to Panią Kowalską - jak najbardziej, cała moja klasa (cała męska oczywiście) się w niej kochała i w niejakiej Makepeace , dlaczego tak było - nie pytajcie -sam nie wiem - widocznie tak musiało być i jużkaem pisze:To znowu coś z Barei: