Minerva Minola 593W - trochę problemów.

Radioodbiorniki lampowe i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

kogigogi

Re: Minerva Minola 593W - trochę problemów.

Post autor: kogigogi »

Che , cena adekwatna do stanu , za 60 zł co byś chciał? renowacja , praca materiał kosztuje .Ja dziś zakończyłem prace na najbrzydszym radiem lampowym na świecie (tak myślałem)zakupionym za całe 50zł a mianowicie ORION AR 602 F - węgierskie paskudztwo.Twoje to miss word przy moim,w trakcie naszej znajomości (radyjka ze mną) i wspólnie spędzonego czasu razem, moge stwierdzić że się myliłem bardzo .Radyjko nabrało wigoru ,blasku gra ślicznie na każdym zakreśie, urody nie zmieniło ale wypiękniało jest przesympatycznym nie tuzinkowym radyjkiem w mojej kolekcji, coć mięsiąc temu nie chciał bym go za darmo.Jutro cykne i wkleje kilka fotek pięknotki he he.
Szymon_Zy
5...9 postów
5...9 postów

Post autor: Szymon_Zy »

kogigogi

Post autor: kogigogi »

Oto obiecane fotki, gdzieś mi się zapodziały zdjęcia w stanie jakie bylo jak go zanabyłem.Musisz uwierzyć mi na słowo bylo duuuużo gorsze niż Twoje na dodatek śmierdziało okrutnie.Dziś wygląda tak , na dodatek pachnie lampowo i gra na każdym zakreśie w tym na UKF-ie 88-101 Mhz (orginalnie).Niestety z powodu braku miejsca radyjko wystawiłem na sprzedaż.Nie można załadować plików podaje link do aukcji tam są zdjęcia.
http://allegro.pl/stare-radio-orion-ar- ... 73328.html