Kupię jak w temacie.
Może być brudne, ( nie połamane) może być nie przestrojone ( nawet lepiej bo zrobię to po swojemu), elektronika może być nie sprawna ( byle by była kompletna).
Jak komuś zalega chętnie odkupię.
Zegarek musi być sprawny rafalparzyszek@poczta.onet.pl
Na stare lata "bierze" mnie sentyment do wszystkiego co stare i Made In Poland.....
Jak możesz, cyknij jakieś zdjęcie i napisz kilka zdań w jakim jest stanie i "za ile".
Rubennss pisze:Na stare lata "bierze" mnie sentyment do wszystkiego co stare i Made In Poland.....
Czasem spotykam dziewczyny z dawnych lat i jak najbardziej z PRL-u ale sentyment mnie ,,nie bierze''. Lata temu kupiłem radyjko PIONIER 85 dla budzenia rano, jakiś czas temu uciąłem kabelek sieciowy, nie ma klapki spodniej do baterii i tej dużej też od spodu, działało do końca, nie grzebane, trochę brudne ale obudowa, brązowa, bez uszkodzeń, oddam za koszt wysyłki. Dodatkowo znalazłem w zbiorach a nie zbieram radio PMP101 od kolegi gsmok, nie podawał, że UKF przestrojony, radio żyje (zasilacz sieciowy jest wewnątrz choć radio jak najbardziej przenośne) ale linka skali się ślizga, jeśli ktoś chętny to oczywiście gratis plus ew. koszt wysyłki. Pozdrawiam.
Salicjonał nie denerwuj się. U nas jak w rodzinie Ale, ale te Twoje radia są w ministerstwie spraw zagranicznych republiki San Eskobar. Wyeksponowane w głównym holu.
Besame mucho
Andre'
Ostatnio zmieniony ndz, 5 marca 2017, 15:27 przez klik, łącznie zmieniany 1 raz.
salicjonał pisze:Przepraszam za zamieszanie-nie mam tych 2 radiów, musiałem je kiedyś oddać, a nie przypominam sobie.
Nie ma problemu, kolega cirrostrato zaproponował mi sprzedaż jednego.
Jednak, jeśli komuś zalegają - odkupię ( będę szukał wszystkich kolorów jakie produkowali).