Kupię Unitra, Diora RE-105

Ogłoszenia o poszukiwaniu lub kupnie elementów, urządzeń, sprzętu i literatury związanej z tematyką forum.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Rubennss
5...9 postów
5...9 postów

Kupię Unitra, Diora RE-105

Post autor: Rubennss »

Kupię jak w temacie.
Może być brudne, ( nie połamane) może być nie przestrojone ( nawet lepiej bo zrobię to po swojemu), elektronika może być nie sprawna ( byle by była kompletna).
Jak komuś zalega chętnie odkupię.
Zegarek musi być sprawny :-)
rafalparzyszek@poczta.onet.pl
Awatar użytkownika
salicjonał
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Re: Kupię Unitra, Diora RE-105

Post autor: salicjonał »

Mam takie, ale czy wysyłka jest opłacalna?
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.
Rubennss
5...9 postów
5...9 postów

Na stare lata "bierze" mnie sentyment do wszystkiego co stare i Made In Poland.....
Jak możesz, cyknij jakieś zdjęcie i napisz kilka zdań w jakim jest stanie i "za ile".
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Rubennss pisze:Na stare lata "bierze" mnie sentyment do wszystkiego co stare i Made In Poland.....
Czasem spotykam dziewczyny z dawnych lat i jak najbardziej z PRL-u ale sentyment mnie ,,nie bierze''. Lata temu kupiłem radyjko PIONIER 85 dla budzenia rano, jakiś czas temu uciąłem kabelek sieciowy, nie ma klapki spodniej do baterii i tej dużej też od spodu, działało do końca, nie grzebane, trochę brudne ale obudowa, brązowa, bez uszkodzeń, oddam za koszt wysyłki. Dodatkowo znalazłem w zbiorach a nie zbieram radio PMP101 od kolegi gsmok, nie podawał, że UKF przestrojony, radio żyje (zasilacz sieciowy jest wewnątrz choć radio jak najbardziej przenośne) ale linka skali się ślizga, jeśli ktoś chętny to oczywiście gratis plus ew. koszt wysyłki. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
salicjonał
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: salicjonał »

Przepraszam za zamieszanie-nie mam tych 2 radiów, musiałem je kiedyś oddać, a nie przypominam sobie.
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.
klik

Post autor: klik »

Salicjonał nie denerwuj się. U nas jak w rodzinie :D Ale, ale te Twoje radia są w ministerstwie spraw zagranicznych republiki San Eskobar. Wyeksponowane w głównym holu.
Besame mucho
Andre'
Ostatnio zmieniony ndz, 5 marca 2017, 15:27 przez klik, łącznie zmieniany 1 raz.
Rubennss
5...9 postów
5...9 postów

salicjonał pisze:Przepraszam za zamieszanie-nie mam tych 2 radiów, musiałem je kiedyś oddać, a nie przypominam sobie.
Nie ma problemu, kolega cirrostrato zaproponował mi sprzedaż jednego.
Jednak, jeśli komuś zalegają - odkupię ( będę szukał wszystkich kolorów jakie produkowali).