LuC pisze:E, ale te pomiarowe to wez sobie może 1%.
Słuszna uwaga, poszukam bo wziąłem co było pod ręką.
Co do napisów, to temat wciąż jest otwarty i do przemyślenia - tylko czasu trochę mało a trzeba by odrobinę dopasować wspomniane wcześniej panele bo wydruk 1:1 i próby przeskalowania raczej nieskuteczne - a czasu mam mało troszeczkę i priorytetem jest uruchomienie tego wzmacniacza - jak czasu w domu mi wystarczy to spróbuję coś dograć, jak nie to kolega dostanie na razie nieopisany (ale się nie pogniewa).
Dziś nadal rozkminianie kabelków - czy diodę od overdrive Ty podłączyłeś tak jak przychodzi zasilanie LDRów które są załączane w trybie drive czy jakoś inaczej to rozwiązałeś?
Wzoruję się dużo na Twoim wzmacniaczu który mi podesłałeś - ale na zdjęciach wszystkiego nie widzę - tam w stronę pętli efektów idą Ci cztery kabelki z masą ze wspólnego punktu - do lamp mocy (katoda), do pętli efektów, do gniazd głośnikowych i do jeszcze jednej rzeczy której nie umiem dopasować - byłbym wdzięczny za podpowiedź co jeszcze z tamtych rejonów masz w gwiazdę - bo tam to zasadniczo został tylko footswitch mający punkt masy zaznaczony na PCB.
Kilka zdjęć z dzisiaj, ale dziś to głównie ucinanie kabelków i dolutowywanie ich do potencjometrów - także na razie bajzel niepospinany pełną gębą ale póki trwa etap że "wkładam i wyjmuję" to i owo to nie chcę nic na stałe spinać ani lutować ani niczego układac bo się to sto razy zmieni.
Też fotka z przymiarki transformatorów pana Eugeniusza Kaczmarka - bardzo ładnie się prezentują pomalowane na czarno

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.