Hmm tylko po co to?AZ12 pisze:Witam
Dziś przywiozłem rowerem.
Takie rzeczy i nowsze, nawet niekiedy działające wywalam na kilogramy w firmie. Nikt po tym nie płacze ani nie grzebie w tych śmieciach przed wywózką do utylizacji.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Hmm tylko po co to?AZ12 pisze:Witam
PW.Szrot majster pisze:Witam!
Jak wam się tak podobają takie śmieci bez wartości,to mam do oddania za cenę przesyłki:
Tuner sat DVB humax 8100ci(z dyskiem-leżak magazynowy,który kosztował ponad 2000zł)
W nowych konstrukcjach nie stosuje się już pamięci EPROM...AZ12 pisze:
Jak są pamięci EPROM to też warto brać. Po skasowaniu można wykorzystać ponownie w nowo budowanej konstrukcji.
W amatorskich też nie? Równie dobrze, możnaby napisać, że w nowych konstrukcjach nie stosuje się już lampBrencik_ pisze:W nowych konstrukcjach nie stosuje się już pamięci EPROM...
Jest tam stara płytka od komputera Odra albo starej centrali telefonicznej,stary zasilacz impulsowe od dekodera czy DVD,zjedzony przez myszy głośnik od lampowego radia i kupa innych śmieci,jakich wywalam w kibel kilkanaście kg dziennie(tyle tego syfu mam).AZ12 pisze:Witam
Jest, ale nie każdy ma czas i chęci żeby dostarczyć tam elektrośmieć.Brencik_ pisze: Nie ma u was w okolicy PSZOKu?
Dziwna sprawa.
Boguś pisze:Do Szrot majster
Jak się ogłaszasz że masz coś do oddania to odpowiedz jak do Ciebie ktoś w tym temacie pisze PW, pyta na forum.
Piszesz elaboraty a na proste pytanie nie potrafisz odpowiedzieć. Więc po co te ogłoszenia ?
Od wtorku 04 10 Kolega Szrot majster milczy jak zklętyBoguś pisze:PW.Szrot majster pisze:Witam!
Jak wam się tak podobają takie śmieci bez wartości,to mam do oddania za cenę przesyłki:
Tuner sat DVB humax 8100ci(z dyskiem-leżak magazynowy,który kosztował ponad 2000zł)