Oddam za darmo
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 10...14 postów
Oddam za darmo
Szanowni koledzy powodów osobistych, to co widać na zdjęciach oddam za darmo pod warunkiem osobistego odbioru. Obudowa nowa nie używana, transformatory ten w izolacji w dobrym stanie: napięcia wyjściowe 700 V i 6,3 X2; bez izolacji duży moc ok 200 W nap. wyjściowe 6,3 oraz 36 V. ten najmniejszy stan nieznany. Generator rosyjski wojskowy stan nieznany. Części rózne z wylutu i nowe, rezystory nowe duża ilość w tym sporo metalizowanych. Do tego- nie pokazane na zdjęciach: dwie lampy oscyloskopowe jedna nowa, druga używana sprawna, dwie lampy GU 50 nowe sprawne, oraz zasilacz wysokiego napięcia od oscyloskopu. Jak pisałem zabierasz całość, osobiście za darmo wiadomość na priwa. W razie braku chętnego idzie to wszystko na złom.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 2500...3124 posty
Re: Oddam za darmo
A ten odbiór to gdzie ?
-
- 1250...1874 posty
Czesc
Interesowal by mnie ten generator. Ile by mnie kosztowala wysylka do Rzeszowa, ma sie rozumiec koszt poczty plus koszt Tojego czsu ?
Pozdrowienia
Interesowal by mnie ten generator. Ile by mnie kosztowala wysylka do Rzeszowa, ma sie rozumiec koszt poczty plus koszt Tojego czsu ?
Pozdrowienia
-
- 10...14 postów
Odebrać można w Łasku, koło Łodzi. Chciałbym aby zabrał ktoś to wszystko hurtem. Wysyłka raczej nie wchodz w grę, nie mam ani środków ani czasu. 

-
- 10...14 postów
wszystko już wstępnie zarezerwowane.
-
- 625...1249 postów
Wziąłbym chętnie te elementy Kolego, ale kurier - szwagier, w gości do mnie, dopiero za równo miesiąc będzie przez Łask przejeżdżał...Jeśliby się nikt nie zgłosił wcześniej to szkoda wyrzucać, a szwagier - pewniak
.
Pozdrawiam,
Piotr.

Pozdrawiam,
Piotr.
Powierz Panu drogę swoją, zaufaj Mu, a On wszystko dobrze uczyni (Ps.37:5)
-
- 625...1249 postów
Dziękuję jeszcze raz Kolego Pafnucy. Same dobre rzeczy. I zgodnie z ustaleniami przesyłam dalej co trzeba.
Pozdrawiam,
Piotr.
Pozdrawiam,
Piotr.
Powierz Panu drogę swoją, zaufaj Mu, a On wszystko dobrze uczyni (Ps.37:5)