Jak o pomysłach na lampy mowa, to...
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 3125...6249 postów
Jak o pomysłach na lampy mowa, to...
Żeby nie było, jak w tym starym dowcipie: a ostrzegaliśmy:-)
Mnie jest to serdecznie obojętne co Koledzy zrobią z tą informacją, bo nie pracuję u tego sprzedającego, ani to moja rodzina nie jest, ale jako triodowicz poczuwam się do solidarności koleżeńskiej i uczulam na tanie-lampy leżaki u p. carioci na wiadomym serwisie aukcyjnym: 6E8MG(ECH35 ) i 12SK7(12K3) (mniej więcej CF3 [selektoda] na oktalu, z nieco plugawym rozkładem pinów wedle tejże, ale - do zrobienia). Obie są na oktalu. Pierwsza w ekranie Alu i z noskiem na górze, druga-żelazna i łysa od góry. Angielskie radia coraz to pojawiają się w obiegu, amerykańskie, starofrancuskie i staro-belgijskie -też.
Powyższe lampy są aktualnie wystawiane, a oni gdzie indziej wystawiają na licytacją cały swój biznes.
Ja nie mam w tej chwili kasy i kupiłem tylko po jednej.
Były pytania niedawno tutaj, co kupić na zapas,no to odpowiadam.
No, i jak to mawiał p.Jurek Owsiak: róbta, co chceta:-)! Z tym tematem.
Pozdrawiam Wszystkich Kolegów.
Mnie jest to serdecznie obojętne co Koledzy zrobią z tą informacją, bo nie pracuję u tego sprzedającego, ani to moja rodzina nie jest, ale jako triodowicz poczuwam się do solidarności koleżeńskiej i uczulam na tanie-lampy leżaki u p. carioci na wiadomym serwisie aukcyjnym: 6E8MG(ECH35 ) i 12SK7(12K3) (mniej więcej CF3 [selektoda] na oktalu, z nieco plugawym rozkładem pinów wedle tejże, ale - do zrobienia). Obie są na oktalu. Pierwsza w ekranie Alu i z noskiem na górze, druga-żelazna i łysa od góry. Angielskie radia coraz to pojawiają się w obiegu, amerykańskie, starofrancuskie i staro-belgijskie -też.
Powyższe lampy są aktualnie wystawiane, a oni gdzie indziej wystawiają na licytacją cały swój biznes.
Ja nie mam w tej chwili kasy i kupiłem tylko po jednej.
Były pytania niedawno tutaj, co kupić na zapas,no to odpowiadam.
No, i jak to mawiał p.Jurek Owsiak: róbta, co chceta:-)! Z tym tematem.
Pozdrawiam Wszystkich Kolegów.
-
- 1250...1874 posty
Re: Jak o pomysłach na lampy mowa, to...
Skąd takie wiadomości?ballasttube pisze: a oni gdzie indziej wystawiają na licytacją cały swój biznes.
Kolega miał na myśli to - https://www.facebook.com/events/865700673515078/
PS. Każdy kto u nich cokolwiek kiedyś kupił otrzymał takie zaproszenie, także to żadna sensacja. Robią tak co roku.
PS. Każdy kto u nich cokolwiek kiedyś kupił otrzymał takie zaproszenie, także to żadna sensacja. Robią tak co roku.
-
- 1250...1874 posty
Właśnie mnie wystraszył bo wybieram się na październikową wyprzedaż. Byłem już dwa razy - polecam 

-
- 6250...9374 posty
Znasz dokładną datę(?) bo chętnie podjadę a i mogę przy okazji podwieźć ciebie, mam po drodze.
-
- 3125...6249 postów
Nie opieram się na wiadomościach z F/B w tym temacie, tylko na swojej zdobywanej przez wiele lat wiedzy o lampach, na katalogach lampowych papierowych i on-line i na porównywaniu cen lamp on-line.
Radzę sobie z tematem w 4 językach europejskich i to mi bardzo pomaga w porównywaniu parametrów lamp.
Radzę sobie z tematem w 4 językach europejskich i to mi bardzo pomaga w porównywaniu parametrów lamp.
-
- 1250...1874 posty
Podają że 24 października od 9:00. Transport będzie raczej własny, bo sam nie jadę, ale dzięki za propozycję.cirrostrato pisze:Znasz dokładną datę(?) bo chętnie podjadę a i mogę przy okazji podwieźć ciebie, mam po drodze.
Napisałeś, że:ballasttube pisze:Nie opieram się na wiadomościach z F/B w tym temacie, tylko na swojej zdobywanej przez wiele lat wiedzy o lampach, na katalogach lampowych papierowych i on-line i na porównywaniu cen lamp on-line.
i się po prostu zastanawiam, skąd miałeś taką informację. O ile mi wiadomo ta firma się rozwija, a nie zwija. Nawet jakiś czas temu chwalili się, że drugi magazyn będą mieli, stąd moje zaskoczenie.ballasttube pisze: Powyższe lampy są aktualnie wystawiane, a oni gdzie indziej wystawiają na licytacją cały swój biznes.
-
- 3125...6249 postów
Na Al.wystawiają innym miejscu nieruchomość gospodarczą magazynową z fotką,więc tak to wyglądało.
Mogę się mylić co ich zamiarów.
Bliżej ich nie znam,tylko tak to wyglądało.
No i bardzo mało było nowych przedmiotów ostatnio w naszej tematyce.
Mogę się mylić co ich zamiarów.
Bliżej ich nie znam,tylko tak to wyglądało.
No i bardzo mało było nowych przedmiotów ostatnio w naszej tematyce.
-
- 3125...6249 postów
Zasugerowali mnie wystawieniem na A.dużej nieruchomości magazynowej
-
- 1250...1874 posty
Zainteresowanym przypominam, że wyprzedaż w TDM już jutro