... wiesz, nie wiem kto prócz Ciebie wykupuje te kondensatory ... pisałem kiedyś o tym, ale napisze jeszcze raz ... otóż powszechna stała się praktyka u "wolumenowych" rozbieraczy, co by w soboty jechać na łowy do Łodzi na ŁKS, potem w niedziele w stolicy sprzedawać złowiony towar za znacznie cięższe pieniądze ... szablonowy przykład : ot choćby panowie Sz. zarówno senior, jak i junior ...
Także pytanie kto wykupuje te kondensatory można traktować jako malutką prowokacje ... ale to tylko taka moja malutka dygresja ...
W końcu każdy chce żyć i mieć co włożyć do "garka" ..... Twoje ceny w porównaniu z "wolumenowymi" i tak są relatywnie niskie ... Swoją drogą, w tą niedziele miałem w ręku pojemność 680.000uF/50V za którą gość z Poznania krzyczał 10zł ... a i panów Sz. odwiedziłem ... coś jakby klientele im przetrzebiło ... przy stoisku puściutko w okolicach 11:45 było ...
BTW. Zastanawia mnie reakcja panów Sz. na otwarcie stoiska z tym samym asortymentem, lampowym oczywiście, po znacznie niższych cenach ...
Ale mówisz o otwarciu takiego stoiska czy że już jest otwarte? A co do moich kondensatorów, to chciałem sprzedać tyle i za tyle zebym wyszedł a 0 z kilkoma kondensatorami w szafce.