edi_pg pisze:eee tam. Jakbyś zamieścił tutaj to by sie nikt nie obraził. Właściwie to zagląda tutaj tylko nasze grono wiec nikt by nic nie powiedział.
Witam.
Do tego wypadałoby dodać, że w końcu "nędzny" skan to nie oryginał, oglądanie książki w monitorze to nie to samo co delektowanie się jej aurą w formie "papierowej".
Tjaaa, przyłączam się do próśb - poproszę skan.
gsmok pisze:To jest w zasadzie możliwe. Nie wiem jednak, czy allegrowicze nie będą o to mieć pretensji
Głównie z tej przyczyny jeszcze tego nie zrobiłem.
Patrząc z tej strony: powinni mieć pretensje o wszystko a zwłaszcza o muzykę w MP3 dostępną w sieci i to na legalnych stronach
Dopóki ktoś nie wyda legalnie reprintu tej książki i nie zacznie sprzedawać jej z "kopyrajtem", doputy opublikowanie jej treści w Fonarze nie zagraża niczyim interesom - wystawcy oferują wszak po jednym (zwykle zaczytanym albo zagrzybionym) egzemplarzu przeciętnie raz na pół roku
Kto będzie chciał mieć plik - będzie miał plik i najwyżej zainwestuje 1zł w CDR, kto zechce mieć oryginał - zapoluje nań na Allegro i zalicytuje "za stówę".
"Wal Pan śmiało"
ZoltAn
Ostatnio zmieniony pn, 12 grudnia 2005, 22:06 przez ZoltAn, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
OK. Widzę, że podejście do tematu jest jednoznaczne.
Obrobię odpowiednio materiał i udostępnię. Informację tradycyjnie podam w dziale Linki i odnośniki.
gsmok pisze:OK. Widzę, że podejście do tematu jest jednoznaczne.
Obrobię odpowiednio materiał i udostępnię. Informację tradycyjnie podam w dziale Linki i odnośniki.
Zapewne dawno minęły a i to nie wiadomo do kogo należą: profesora Malinina lub jego spadkobierców (a gdzież oni???), czy polskiego tłumacza Banaszkiewicza ???
Swoją droga: nigdzie - ani w literaturze anii odnośnikach rosyjskich nie natrafiłem na wzmianke o rosyjskim oryginale Malinina "Usilitieli nizkoj czastoty". Książka prawdopodobnie pochodzi z lat miedzywojennych.
Zoltan
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
gsmok pisze:OK. Widzę, że podejście do tematu jest jednoznaczne.
Witam, czy pozycja znajduje aktualnie na serwerze (nie mogę znaleźć, jest tylko notka w spisie książek) czy mam molestować osobiście ZoltAna
Postautor: ZoltAn »
KaKa pisze:Witam, czy pozycja znajduje aktualnie na serwerze (nie mogę znaleźć, jest tylko notka w spisie książek) czy mam molestować osobiście ZoltAna
Też nie wiem, ale jak nie ma to Ci prześlę w plikach jpeg (mozna z tego drukować).
Pzdr. Zoltan