Witam !
Mam pomocnika ,który zajmuje się między innymi tylnymi ściankami. Jak by Ktoś potrzebował to można próbować go namówić na to zadanie. Co prawda jeszcze nie mówi , ale wszystko rozumie ,tak że jakaś forma porozumienia istnieje.
Załączam fotki w trakcie realizacji zadania. Zdjęcie robione było w ubiegłym roku latem , dzisiaj pomocnik jest trochę większy i może wykonywać większe tylne ścianki.
Pozdrawiam ed_net.
Dorabianie tylnych ścianek .
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 625...1249 postów
Dorabianie tylnych ścianek .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 625...1249 postów
Re: Dorabianie tylnych ścianek .
O! Czy oprócz przeklepywania ścianek pionierowatych na większe robi też konwersje w drugą stronę?
-
- 625...1249 postów
Witam !
Z całą pewnością tak . Małe dzieci są zdolne i bardzo pracowite , dopiero w miarę upływu lat te pozytywne cechy zanikają i w związku z powyższym mamy taką rzeczywistość jaką mamy.
Pozdrawiam Cię Wojtku.
Edward
P.s.
Z drobnymi wyjątkami ,bo nie mogę narzekać ,ale Wojtek napracował się dla mnie bezinteresownie.
Z całą pewnością tak . Małe dzieci są zdolne i bardzo pracowite , dopiero w miarę upływu lat te pozytywne cechy zanikają i w związku z powyższym mamy taką rzeczywistość jaką mamy.
Pozdrawiam Cię Wojtku.
Edward
P.s.
Z drobnymi wyjątkami ,bo nie mogę narzekać ,ale Wojtek napracował się dla mnie bezinteresownie.
-
- 625...1249 postów
I nadal, gdybyś potrzebował mojej skromnej pomocy, to chętnie popracuję. Pozdrawiam Ciebie i nieletniego pomagiera.