Stern 7e86
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 250...374 postów
Stern 7e86
witam. ma ktoś schemat prowadzenia linki napędu skali?
-
- 625...1249 postów
Re: Stern 7e86
Cześć!
Mam takie radio, mogę zrobić zdjęcia, ale stoi ono na samym spodzie kolumny i dopiero jutro będę miał czas.
Pozdrawiam
Matizz
Mam takie radio, mogę zrobić zdjęcia, ale stoi ono na samym spodzie kolumny i dopiero jutro będę miał czas.
Pozdrawiam
Matizz
kontakt - PW, mail - jezussm@gmail.com
-
- 625...1249 postów
Cześć!
Z małym opóźnieniem przesyłam zdjęcia prowadzenia linki oraz odręczny rysunek, który mam nadzieję rozwieje wątpliwości wynikające z tego, że na zdjęciach słabo widać linkę.
Pozdrawiam
Matizz
Z małym opóźnieniem przesyłam zdjęcia prowadzenia linki oraz odręczny rysunek, który mam nadzieję rozwieje wątpliwości wynikające z tego, że na zdjęciach słabo widać linkę.
Pozdrawiam
Matizz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kontakt - PW, mail - jezussm@gmail.com
-
- 125...249 postów
Witam,
jak zamocowany jest drugi koniec linki dla UKF-u? W moim 7E86A został tylko mały jej fragment zamocowany do obudowy głowicy. Na rysunku Kol. Matizza linka dochodzi do
kółka na ośce kondensatora zmiennego i nie wiem gdzie dalej. Dodam że to kółko luzem obraca się na ośce kondensatora, nie jest związane z kółkiem napędowym. Pozdrawiam. Jerzy.
jak zamocowany jest drugi koniec linki dla UKF-u? W moim 7E86A został tylko mały jej fragment zamocowany do obudowy głowicy. Na rysunku Kol. Matizza linka dochodzi do
kółka na ośce kondensatora zmiennego i nie wiem gdzie dalej. Dodam że to kółko luzem obraca się na ośce kondensatora, nie jest związane z kółkiem napędowym. Pozdrawiam. Jerzy.
-
- 625...1249 postów
Z tego co pamiętam, to jest on zamocowany do koła - powinna być tam dziurka. Samo kółeczko służy tylko za podparcie linki.