Wszak tonący chwyta się brzytwy - ostatnio jakiś dowcipniś sprzedawał 3NF (niewiadomego stanu i pochodzenia) za 699zł - na allegro. Obśmiałem się na całego - choć znam gościa, który ma takie coś do odsprzedania za ponoć 10% tej ceny. Ja chętnie kupiłbym 2HMD (na zapas)
Gość naprawdę się napracował. Jestem pod wrażeniem
Zastanawiam się co mają pokazać te fotki, na których pokazana jest podstawka z kawałkiem zwiniętego drutu
Trzymam kciuki za Alka. Prędzej, czy później jego Wytwórnia Lamp na pewno coś takiego wypuści - i to nie w formie "udawanej" lampy zastępczej
gsmok pisze:Zastanawiam się co mają pokazać te fotki, na których pokazana jest podstawka z kawałkiem zwiniętego drutu
Zapewne mają pokazać "die leere Röhre" (pustą lampę) którą jak zrozumiałem możesz nabyć u wytwórcy (odtwórcy...) za jedyne 40EUR.
Prosukt gotowy - 80EUR...
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
========== Mente et malleo ==============
Teraz gdy się przypatrzyłem sądzę, że ten zwinięty drucik przeznaczony jest do wykonania cokołowania. Z innego zdjęcia wynika, że połączenia do cokołów są wykonane właśnie z takiego drutu - może to prezent w ramach tych 40 euro.
Czy zauważyliście, że na zdjęciach, na których pokazane są dwie lampy obok siebie widać, że podstawy są inaczej wytoczone. Ciekawe czy celowo, czy też wytwórcy jest wszystko jedno jeśli chodzi o szczegóły.
Tak czy inaczej - wytwór jest imponujący
IdeL pisze:Wszak tonący chwyta się brzytwy - ostatnio jakiś dowcipniś sprzedawał 3NF (niewiadomego stanu i pochodzenia) za 699zł - na allegro. Obśmiałem się na całego - choć znam gościa, który ma takie coś do odsprzedania za ponoć 10% tej ceny.
To ja ją chcę jak można. Jak jest bez metalizacji, przeźroczysta, bo z metalizacją już mam :)
IdeL pisze:Wszak tonący chwyta się brzytwy - ostatnio jakiś dowcipniś sprzedawał 3NF (niewiadomego stanu i pochodzenia) za 699zł - na allegro. Obśmiałem się na całego - choć znam gościa, który ma takie coś do odsprzedania za ponoć 10% tej ceny.
To ja ją chcę jak można. Jak jest bez metalizacji, przeźroczysta, bo z metalizacją już mam
Prześlę Ci namiar do gościa ale dopiero wieczorem, bo idę z córką na pływalnię.