WANTED: lampa ... ECC83
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 2500...3124 posty
witamOTLamp pisze:Sprzedający napisał, że zdjęcie jest poglądowe, więc to co na nim jest nie jest najpewniej produkcji Dolam. Pewnie wkleił tam jakąś fotkę z netu. Tak mi się przynajmniej wydajeAlek pisze:Andrzej może mieć rację. Rad bym zobaczyć dokładniejsze zdjęcia z napisami. O ile mi wiadomo nasi stosowali białą farbę.![]()
Pozdrawiam
przeglądając aukcje na allegro z tymi EL34 z dolamu znalazłem coś takiego "Dodano 2005-12-01 09:20
Przepraszam wszystkich ale DOLAMY podebrał mi mój brat, kupujący otzyma 13szt nieużywanych, sprawdzonych lamp EL34 produkcji RFT, jesli cos to zmienia moge usunąc aukcje".
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74333681
-
- 1250...1874 posty
Czyli jak w bajce o muzykalnej Q:
"... o Q - coś tu nie gra"!
Żadne zdjęcia oczywiście nie dotarły (po za kolejną obietnicą ich dosłania) = czysta ściema alias "sranie w banię".
Stan na dzisiaj: dopóki nie zobaczę lamp EL34 Dolam'u doputy nie uwierzę w ich istnienie.
A Allegrowicze, licytujący te lampy, powinni jak jeden mąż wycofać swoje oferty - jako najordynarniej "zrobieni w kuko-bambuko".
Pozdrawiam, Zoltan
Żadne zdjęcia oczywiście nie dotarły (po za kolejną obietnicą ich dosłania) = czysta ściema alias "sranie w banię".

Stan na dzisiaj: dopóki nie zobaczę lamp EL34 Dolam'u doputy nie uwierzę w ich istnienie.
A Allegrowicze, licytujący te lampy, powinni jak jeden mąż wycofać swoje oferty - jako najordynarniej "zrobieni w kuko-bambuko".
Pozdrawiam, Zoltan
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
-
- 625...1249 postów
-
- 625...1249 postów
Witam.
Tylko czekać, aż ktoś sfabrykuje typową RFT na Dolam (lub Telam
) i sprzeda za dużą kasę. Jeśli do tej pory żaden z forumowiczów nie natknął się na lampę EL34 wyprodukowaną w Polsce, to raczej na istnienie takiej lampy daję zerowe szanse.
Pozdrawiam.
P.S. Przypuszczam, że ta aukcja mogła być swego rodzaju badaniem rynku zbytu.
Tylko czekać, aż ktoś sfabrykuje typową RFT na Dolam (lub Telam

Pozdrawiam.
P.S. Przypuszczam, że ta aukcja mogła być swego rodzaju badaniem rynku zbytu.