Alek
Wiek bujnego rozkwitu, czyli 32 lata. Słyszałem, że potem to już tylko z górki. Połączenia synaptyczne zwalniają, zmysły zawodzą, a o usłyszeniu wysokich częstotliwości można już tylko pomarzyć
"Przyjemności uszu mocno mnie oplątały i ujarzmiły." (św. Augustyn)
Jak na razie dostalem przezent urodzinowy od Miejskiego Przedsiebiorstwa Komunikacji, i bedzie mnie on kosztowal 71,50 za "brak waznosci biletu okresowego'
Najlepsze życzonka z okzji 18nastki (też miałem w tym roku) oby lampki same do szuflady wskakiwały , oby radyjka same sie naprawiały , oby wzmacniaczyki same się montowały
Współczucia z powodu mandatu (też miałem w tym roku) sprubuj się odwołać .
Pozdrawiam I jeszcze raz życzę 100lat a dla twych lampek 100tys godzin pracy
szalony pisze::D Jak na razie dostalem przezent urodzinowy od Miejskiego Przedsiebiorstwa Komunikacji, i bedzie mnie on kosztowal 71,50 za "brak waznosci biletu okresowego' :?
szalony pisze: Jak na razie dostalem przezent urodzinowy od Miejskiego Przedsiebiorstwa Komunikacji, i bedzie mnie on kosztowal 71,50 za "brak waznosci biletu okresowego'
Tanio macie, u nas to 120.
100 + 2,50 (bilet normalny). Jezli placisz w ciagu 7 dni oplata obniza sie o 30%.
Zwiedzalem ostatnio z kolega warszawe - i bylem zszokowany (pozytywnie) cena biletu 3 dniowego - ulgowy 5,80 czy tam 6,20.. A u nas 72-godzinny = 12,50... A ja sobie nie doladowalem Krakowskiej Karty Miejskiej a chcialem zdazyc na matematyke... akurat musieli miec czytnik
Pocieszam sie tym ze wlasnie udalo mi sie uruchomic lampowy preamp do basu (stadium eksperymentu)
Ale fajny OT nam wyszedl ciekawe jaki los spotka ten temat
Ostatnio zmieniony pt, 18 listopada 2005, 22:54 przez szalony, łącznie zmieniany 1 raz.