Prosta konstrukcyjnie lampa.

Przed wypowiedzią bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem tego działu.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
MStaniszczak
625...1249 postów
625...1249 postów
Kontakt:

Re: Prosta konstrukcyjnie lampa.

Post autor: MStaniszczak »

tszczesn pisze:
MStaniszczak pisze:Kilka razy już u nich robiłem i polecam. W przeciwieństwie do drukowane.pl - zamawiałem raz i byłem niezadowolony;-)
A jakie masz zastrzeżenie do drukowane.pl? Kiedyś robiłem u nich woreczek prostych dwustronnych płytek i było OK, teraz chcę zamówić (prototyp) trochę gęstszą - raster 25mils, rozmiar ścieżki i minimalna izolacja 8mils (ichnie minimum). Są blisko mnie, co jest dla mnie zaletą.
U mnie soldermaska topiła się przy lutowaniu (dosłownie płynęła - Marvel miał jeden zestaw płytek jaki w drukowane zamawiałem i potwierdził, że jego komplet ma tak samo), a opisy niechlujne (miejscami częściowo nie nadrukowane). Merkara polecił mi dawno temu traxman i zawsze wszytko było ok. Wycenę robią poprzez e-mail. Sam do nich też mam kawałek, ale wysyłają bez problemu.
Dobosz153
10...14 postów
10...14 postów

Re: Prosta konstrukcyjnie lampa.

Post autor: Dobosz153 »

matmax426 pisze:Z ciekawości, ile kolega ma lat?
No mam 20 lat i całkowicie zaczynam od zera. Także na starcie są chęci i brak wiedzy :P
Bardzo mnie ciekawi ten temat i dlatego zwracam się do Was z tymi pytaniami. Ktoś polecił mi Was z forum magazyngitarzysta.pl
ODPOWIEDZ