Mam pytanie do kolegów, skąd bierzecie nowe płótno na głośnik od frontu?
Można takie tkaniny gdzieś dostać ? Wiadomo oryginał jest najlepszy ale jak jest podarty to nie ma wyjścia, trzeba kupić nowe.
Pozdr
SL
Retro płótno/tkanina do starych odbiorników
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- Danilewicz
- 375...499 postów
Re: Retro płótno/tkanina do starych odbiorników
Zależy o jaką tkaninę chodzi. Mi się wydaje, że np. do Agi będzie pasować juta, którą jak myślę można dostać w każdym sklepie z materiałami.
Pozdrawiam!
Marcel Danilewicz
Marcel Danilewicz
- ludowicz
- 375...499 postów
- Kontakt:
Szukam płótna do radia TATRY. Na tym płótnie są takie trapezowate wzorki.
Ciekawe czy w ogóle gdzieś ktoś jeszcze produkuje takie materiały.
SL
Ciekawe czy w ogóle gdzieś ktoś jeszcze produkuje takie materiały.
SL
Witaj.
Jeśli lubisz praniać, to mogę zaproponować całą deskę od Tatry. A jak zrobić pranie? Na ten temat jest sporo informacji na forum. Płótna nie trzeba zdejmować z deski, wystarczy odpowiednio go zabezpieczyć, żeby się nie skurczyło.
Jeśli lubisz praniać, to mogę zaproponować całą deskę od Tatry. A jak zrobić pranie? Na ten temat jest sporo informacji na forum. Płótna nie trzeba zdejmować z deski, wystarczy odpowiednio go zabezpieczyć, żeby się nie skurczyło.
To nie są płótna proszę Kolegów .To żakardy .W Polsce od lat nie produkowane.Szukać w sklepach z tkaninami tapicerskimi ale takich wzorów już nie ma,Są tylko podobne! Trafiaja się jeszcze w Indiach.
Może wysłać delegata?Zgłaszam się choć klimat niezbyt mi leży.
Na All gość sprzedaje podobne ale tylko podobne.
Pozdrawiam Tomasz
PS Płócienko stosowano na osłony przeciwkurzowe głosników od tyłu i to dobrze sprawdza sie stara koszula albo prześcieradło buchnięte babci albo starszawej cioci.
Pozdrawiam Tomasz
Może wysłać delegata?Zgłaszam się choć klimat niezbyt mi leży.
Na All gość sprzedaje podobne ale tylko podobne.
Pozdrawiam Tomasz
PS Płócienko stosowano na osłony przeciwkurzowe głosników od tyłu i to dobrze sprawdza sie stara koszula albo prześcieradło buchnięte babci albo starszawej cioci.
Pozdrawiam Tomasz