Witam serdecznie, Radio "Konin" - najstarsza stacja radiowa w subregionie konińskim organizuje niebawem dość duże przedsięwzięcie na konińskich błoniach. Poszukują pasjonata (ów) z Konina lub okolic który zechciałby wystawić swoją kolekcję podczas tej imprezy oraz opowiedzieć na antenie o swojej pasji. Jako że moja skromna kolekcja ekspozycyjna to raptem ok. 5 odbiorników nie jestem brany po uwagę.... Telefon do Dyrektor radia udostępnię zainteresowanym. Warto pomóc tej ekipie radiowej bo to młodzi, porządni Radiowcy....
Pozdrawiam,
Piotr.
Powierz Panu drogę swoją, zaufaj Mu, a On wszystko dobrze uczyni (Ps.37:5)
Witam, mieszkam w Turku i coś nieco mógłbym pokazać ale logistycznie jak to przewieźć, na wszystko trzeba by tira, ponad setka tego tzn od 100 do 200 ok, pozdrawiam Hieronim K.
Witam, jeśli problemem byłby tylko transport to myślę że jakoś się poradzi... Też jestem z Turku i mógłbym co nieco spróbować pomóc...Natomiast taka kolekcja może byłaby główną atrakcją tego przedsięwzięcia!!
Pozdrawiam,
Piotr.
Z relacji fotograficznej widać, że było co pokazać! Chyba na brak zainteresowania ekspozycją Kolega nie mógł narzekać? Szkoda, że "wyprzedzenie" niewielkie... Może następnym razem? Chętnie przyjadę i coś swojego przywiozę.
Witam, impreza się udała i było zainteresowanie, ludzie oglądali i pytali się impreza fajna tylko miałem ograniczenia ilościowe z ok 200 musiałem wybrać 20 a wszystkie się pchały na wystawę, wystawę organizowało Radio Konin, pozdrawiam Hieronim.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Szkoda że tak rzadko rozgłośnie radiowe robią tego typu ekspozycje. Wyjątek Radio Konin:). Media mainstreamowe chyba nie dostrzegają potrzeby nawiązywania do korzeni i budowania dobrej otoczki wokół swych rozgłośni...
Pozdrawiam,
Piotr.