radia Elektrit na aukcjach ebay.de

Radioodbiorniki lampowe i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
Witek
500...624 posty
500...624 posty
Kontakt:

Re: radia Elektrit na aukcjach ebay.de

Post autor: Witek »

Tom333i pisze:hehe ;D ja sie chwalil nie bede bo kilka razy wyrwalem elektrita poza aukcja i jak mnie ktoys z obserwatorow aukcji rozpozna to bedzie nie milo :D niestety neimcy sie juz zmadrzyli i zaden nir chce poza aukcja sie dogadac. rok temu udalo mi sie jrszcze Stentora Z wyrwac za 150 euro ale bylo ciezko bo ktos poinformowal niemca o wartosci tego radia ale wszedlem Niemcowi na honor i sprzeda za umowione 150 euro :D
Miałem nie zabierać głosu, ale nie mogę się powstrzymać.
Prezentowana postawa to przejaw typowego "polskiego cwaniactwa" - w dupie mam wszelkie zasady i opinię o mnie, najważniejsze że posiadam chwalę się i gram na nosie pozostałym głupim burakom.
W taki właśnie sposób odebrałem wypowiedź Tom333i i wcale żal mi nic nie ściska bo z Elektritów wyleczyłem się dawno.
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Post autor: gsmok »

Thereminator pisze:Skoro inni forumowi półanalfabeci nie muszą tłumaczyć swoich wypocin na polski, to raczej nieładnie wymagać tego od cytowanego kolegi.

Nie jestem w stanie interweniować we wszystkich przypadkach. Aby to robić musiałbym się zwolnić z pracy i nie robić nic innego. Niestety mój żołądek też ma swoje prawa i muszę zarobić na przeżycie. Dlatego staram się trafić do osób nie szanujących innych dyskutantów w taki sposób jak powyżej. Nie usuwam, ani nie edytuję postu, lecz zwracam uwagę w widoczny dla innych sposób.

Proponuję uznać, że ta kwestia została już przewałkowana i zalecam powrót do tematu tego wątku.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Tom333i
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: Tom333i »

Witek
sory ale nic zlego nie napisalem to byla odpowiedz do postu wyzej w ktorym kolega napsial ze Polacy boja sie pochwalic swoimi zdobyczami na forum . ja sie wcale nie chwale napisalem ze udalo mi sie wyrwac radio poza aukcja i nie widze w tym nic zlego . Sprzedaje czesto na allegro i tez duzo osob chce cos ode mnie odkupic poza allegro i co w tym zlego ? gdzie cwaniactwo ? Kolego Witek pokazales wiecej Polskiej zawisci niz ja Polskiego cwaniactwa :)
Pozdrawiam
Kubakr
20...24 posty
20...24 posty

Post autor: Kubakr »

Kubakr
Awatar użytkownika
jacekk
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: jacekk »

Może ruszyła gdzieś manufaktura trudniąca się produkcją oryginalnych Elektritów :wink:
Awatar użytkownika
romanradio
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: romanradio »

jacekk pisze:Może ruszyła gdzieś manufaktura trudniąca się produkcją oryginalnych Elektritów :wink:
...i znowu ten sam sprzedający
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
Awatar użytkownika
Bobiq
375...499 postów
375...499 postów
Kontakt:

Post autor: Bobiq »

Ktoś dba aby cena nie była za niska...
Załączniki
Clipboard02.jpg
clipboard1.jpg
clipboard3.jpg
Pionier U2
franek_hot
1 post
1 post

Post autor: franek_hot »

Witam wszystkich.

Dwie sztuki z wystawianych przez tego użytkownika radioodbiorników i trzy inne odebrał właśnie dla mnie kolega. Tak że część na pewno wróci do Polski. Osoba która to sprzedaje jeździ po bazarach w Niemczech i Austrii skupując różne radia nie tylko Polskie. Jeżeli chodzi o ceny to można powiedzieć że Niemiec w miarę się orientuje i przy zakupie trzech innych radii nie chciał zejść po niżej 500 EUR. za szt.
Adar0
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: Adar0 »

Eeeee chyba nikt nie dba ... Ta Viktoria i 2 inne Elektrity bedą w Polsce a dokładnie na Śląsku
Też myślałem że za więcej pujdzie..... :D
nixie2
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: nixie2 »

Tom333i pisze:hehe ;D ja sie chwalil nie bede bo kilka razy wyrwalem elektrita poza aukcja i jak mnie ktoys z obserwatorow aukcji rozpozna to bedzie nie milo :D niestety neimcy sie juz zmadrzyli i zaden nir chce poza aukcja sie dogadac. rok temu udalo mi sie jrszcze Stentora Z wyrwac za 150 euro ale bylo ciezko bo ktos poinformowal niemca o wartosci tego radia ale wszedlem Niemcowi na honor i sprzeda za umowione 150 euro :D
to może inni pochwalą (lub wręcz przeciwnie) twój sposób wyrywania Elektritów:
http://www.antyk24.pl/Prosze,o,wycene,_ ... 5_0_0.html
ODPOWIEDZ