Tom333i pisze:hehe ;D ja sie chwalil nie bede bo kilka razy wyrwalem elektrita poza aukcja i jak mnie ktoys z obserwatorow aukcji rozpozna to bedzie nie milo niestety neimcy sie juz zmadrzyli i zaden nir chce poza aukcja sie dogadac. rok temu udalo mi sie jrszcze Stentora Z wyrwac za 150 euro ale bylo ciezko bo ktos poinformowal niemca o wartosci tego radia ale wszedlem Niemcowi na honor i sprzeda za umowione 150 euro
Miałem nie zabierać głosu, ale nie mogę się powstrzymać.
Prezentowana postawa to przejaw typowego "polskiego cwaniactwa" - w dupie mam wszelkie zasady i opinię o mnie, najważniejsze że posiadam chwalę się i gram na nosie pozostałym głupim burakom.
W taki właśnie sposób odebrałem wypowiedź Tom333i i wcale żal mi nic nie ściska bo z Elektritów wyleczyłem się dawno.
Thereminator pisze:Skoro inni forumowi półanalfabeci nie muszą tłumaczyć swoich wypocin na polski, to raczej nieładnie wymagać tego od cytowanego kolegi.
Nie jestem w stanie interweniować we wszystkich przypadkach. Aby to robić musiałbym się zwolnić z pracy i nie robić nic innego. Niestety mój żołądek też ma swoje prawa i muszę zarobić na przeżycie. Dlatego staram się trafić do osób nie szanujących innych dyskutantów w taki sposób jak powyżej. Nie usuwam, ani nie edytuję postu, lecz zwracam uwagę w widoczny dla innych sposób.
Proponuję uznać, że ta kwestia została już przewałkowana i zalecam powrót do tematu tego wątku.
Witek
sory ale nic zlego nie napisalem to byla odpowiedz do postu wyzej w ktorym kolega napsial ze Polacy boja sie pochwalic swoimi zdobyczami na forum . ja sie wcale nie chwale napisalem ze udalo mi sie wyrwac radio poza aukcja i nie widze w tym nic zlego . Sprzedaje czesto na allegro i tez duzo osob chce cos ode mnie odkupic poza allegro i co w tym zlego ? gdzie cwaniactwo ? Kolego Witek pokazales wiecej Polskiej zawisci niz ja Polskiego cwaniactwa
Pozdrawiam
Dwie sztuki z wystawianych przez tego użytkownika radioodbiorników i trzy inne odebrał właśnie dla mnie kolega. Tak że część na pewno wróci do Polski. Osoba która to sprzedaje jeździ po bazarach w Niemczech i Austrii skupując różne radia nie tylko Polskie. Jeżeli chodzi o ceny to można powiedzieć że Niemiec w miarę się orientuje i przy zakupie trzech innych radii nie chciał zejść po niżej 500 EUR. za szt.
Tom333i pisze:hehe ;D ja sie chwalil nie bede bo kilka razy wyrwalem elektrita poza aukcja i jak mnie ktoys z obserwatorow aukcji rozpozna to bedzie nie milo niestety neimcy sie juz zmadrzyli i zaden nir chce poza aukcja sie dogadac. rok temu udalo mi sie jrszcze Stentora Z wyrwac za 150 euro ale bylo ciezko bo ktos poinformowal niemca o wartosci tego radia ale wszedlem Niemcowi na honor i sprzeda za umowione 150 euro