Ostatnia wizyta: Śr, 28 lis 2012, 14:57
OBUDOWY
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Re: OBUDOWY
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 625...1249 postów
- Kontakt:
Bardzo ładne dekle na toroidy, można wiedzieć skąd takie masz?
-
- 3125...6249 postów
Witam.
Trzymam się tematu Obudów.
Czy ktoś z Kolegów nabył ostatnio na Allegro radio Teleco C26 w stanie "głęboko stodolanym",pełne siana w środku:-)?
Cena była uzasadniona wiekiem, ale dla mnie niestety zaporowa.
Pisałem do gościa,że mam dobrą skrzynkę do tego radia w czasie aukcji,ale to zignorował.
Nie znam, czyj to nick,szczęśliwego nabywcy,dlatego zapytuję tutaj,bo chcę ewentualnego Kolegę z forum wspomóc tą skrzynką po bardzo przystępnej cenie,bo tamta jest w paskudnym.A jest bardzo rzadka,sześcienna prawie z jednym tylko prawo-bocznym głośnikiem.
Elektrycznie radio jest francuskim klonem prostych Philipsów A47,A48 na lampach C bocznostyk i na 110V.
To konkretne było w wersji niemieckojęzycznej dla skali.
Pozdrawiam Kolegów.
Jacek.
Trzymam się tematu Obudów.
Czy ktoś z Kolegów nabył ostatnio na Allegro radio Teleco C26 w stanie "głęboko stodolanym",pełne siana w środku:-)?
Cena była uzasadniona wiekiem, ale dla mnie niestety zaporowa.
Pisałem do gościa,że mam dobrą skrzynkę do tego radia w czasie aukcji,ale to zignorował.
Nie znam, czyj to nick,szczęśliwego nabywcy,dlatego zapytuję tutaj,bo chcę ewentualnego Kolegę z forum wspomóc tą skrzynką po bardzo przystępnej cenie,bo tamta jest w paskudnym.A jest bardzo rzadka,sześcienna prawie z jednym tylko prawo-bocznym głośnikiem.
Elektrycznie radio jest francuskim klonem prostych Philipsów A47,A48 na lampach C bocznostyk i na 110V.
To konkretne było w wersji niemieckojęzycznej dla skali.
Pozdrawiam Kolegów.
Jacek.