Unikatowe radio lampowe ATM Turysta

Radioodbiorniki lampowe i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

gustaw353
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Re: Unikatowe radio lampowe ATM Turysta

Post autor: gustaw353 »

W linku od kol. Zbieracza głośnik nie jest oryginalny.
Awatar użytkownika
Valdi5
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: Valdi5 »

Racja
Poszukuję radia lub szczątki:
-polskie do 45r.,
-cewki do Echo 121Z
-skala do Telef. T4
-gałki do Telef. T6z
majorlwp@onet.eu
Awatar użytkownika
mrice
5...9 postów
5...9 postów

Post autor: mrice »

frycz pisze:
mrice pisze: Mogłeś się kolego choć zapytać o użycie tych zdjęć. Średnio mi się widzi, by było z nickiem allegro mojej żony, prosił bym o ich usunięcie.
Nie mniej świnia nie będę, rozumiem, że mogą być komuś przydatne w przyszłości a niełatwo o takowe, więc udostępnię je w wersji "z aparatu" ale proszę o skasowanie tych ściągniętych z allegro

Publicznie przepraszam iż nieświadomie naruszyłem ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 r. Dz.U. 1994 Nr 24 poz. 83
Chciałem dobrze bo w takim stanie się Turysty nie spotyka, ale oczywiście nie może to być żadnym dla mnie usprawiedliwieniem. Mam świadomość że przez ten karygodny wybryk, nazwijmy go po imieniu; zuchwałą kradzież, stoję teraz w jednym szeregu ze złodziejami antybiotyków generycznych z RPA , Tajwańskimi podrabiaczami na masową skalę toreb z logo Gucci i Chińskimi rozlewniami fałszywych perfum z logo Hugo Boss. Tak to jest. Człowiek jest niby prawym obywatelem, płaci podatki - a wystarczy jeden nieprzemyślany ruch i ląduje na marginesie życia społecznego, razem z sutenerami i przemytnikami.

Nie umiem niestety wykasować fotek, więc proszę Admina o zamknięcie tematu w koszu...

Dobra, dobra, dajmy sobie spokój kolego z tymi ustawami, nie zamierzam o to awantury robić. Zdjęcia chetnie udostępnie, bo wiem jak to czasami potrafi być przydatne, tylko naprawdę wolał bym bez tego loginu allegro. Tylko o to mi chodziło. Nie ma potrzeby byś się kajał do niebios, ani by admin temat usuwał.

Dołączam fotki postu prosto z aparatu i mam prośbę, by administrator podmienił je w pierwszym poście tego tematu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie tyle groźny radziecki czołg, co jego pijana załoga.
Awatar użytkownika
Tomek Janiszewski
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: Tomek Janiszewski »

Valdi5 pisze:w miejscu gdzie powinien być pojemnik na baterie , jakieś trafi i elektrolit.
Ale za to jaki archaiczny prostownik selenowy! :D
TELEWIZOREK52
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: TELEWIZOREK52 »

A może to jeszcze jest kuprytowy??
oldhobby72
2 posty
2 posty

Post autor: oldhobby72 »

Witam wszystkich ,wlasnie co niektorzy beda mieli wkrotce szanse byc posiadaczem Turysty w oryginalnym stanie i super wizualnym,praktycznie jak z fabryki, także szykowac żony na wydatek ,albo najlepiej nic im nie mowic.Myślę że szybko taka okazja sie nie powtorzy .