Przepraszam Was. Nie mogłem się powstrzymać

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Napisz gdzie masz kumpla z tym telewizorem to pojadę w wakacje go uratować przed kolejnym młotkiemdjivo pisze:Cirrostrato wczoraj w takim OTV jak na zdjęciu odpadła tylna klapa uderzyła o szyjkę i było słychać ssssss, i na kineskopie jest ciemna plama,szef tego miejsca uderzył w niego dwa razy młotkiem w obudowę.
W sumie to masz rację Topazy, Belwedery, Lazuryty, Turkusy, Ametysty, Wisły, Neptuny i Toski to w sumie nic ciekawego.
Zrobię zdjęcia nim odejdzie w niepamięć .
Zawsze mówię do tego mojego kumpla aby to zostawił, a on mi na to, po co,nie ma co gromadzić tych śmieci, weź se te lampy i trafka, a obudowami zimą w piecu napalimy
I dlaczego tam od dawna nie ma gościa z Muzeum Techniki, sam bym sporo zabezpieczył a tak to nie będą nawet wiedzieć co robić ze szkłem z rozwalonych kineskopów....a kolega djivo nas przypadkiem nie podpuszcza? Najbliższy taki skład może być w Pruszkowie w dawnej kablówce.TELEWIZOREK52 pisze:Witam i zapytam. W jakim mieście stoi ta telewizornia?
Darek ma rację,dark_one pisze:W swoim czasie z ich ekranów szczekali i to jeszcze jak. Żeby to "zabezpieczyć" potrzeba wózek widłowy ... swoją drogą kolekcjonerzy telewizorni spieszcie się, bo ten stan o ile jest aktualny, nie przetrwa nawet jesieni.
Rewelacyjne......djivo pisze: zdjęcie poniżej