Witam
W zeszłym tygodniu zdobyłem radyjko karioka, chassis doprowadziłem już do stanu fabrycznego i powymieniałem co tego wymagało [Głównie „kartoflaki”](Piękny odbiór na wszystkich zakresach po strojeniu). Zostało tylko zlecić jakiemuś stolarzowi renowację obudowy, jak to kiedyś bywało na radiu stały doniczki co spowodowało spore uszkodzenia lakieru obudowy…
Dzwoniłem do kilku zakładów stolarskich ale mało kto chce się podjąć jednostkowego zlecenia, jeden stolarz zaproponował mi wykonanie nowej obudowy z MDF za 700zł… inny znowu za oczyszczenie skrzynki i ponowne polakierowanie chce 1kzł. Rozumiem że taka usługa musi kosztować ale 1000zł to gruba przesada.
Czy znacie może jakiegoś sprawdzonego stolarza u którego można zlecić taką renowację? Pytanie kieruję głównie do warszawiaków bo chcę uniknąć jeśli to możliwe wysyłki obudowy.
Czy znacie może stolarza „Renowatora skrzynek” w Warszawie?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Paniki
- 125...249 postów
- Kontakt:
Re: Czy znacie może stolarza „Renowatora skrzynek” w Warszaw
Pewnie coś znajdziesz koło siebie, ale mój wujek takie rzeczy robi mi co jakiś czas jak mam coś ciekawego wartego odnowienia 
Zależy jaka jest powierzchnia, w najlepszym wypadku to jest zeszlifowanie i ponowne nałożenie lakieru

Zależy jaka jest powierzchnia, w najlepszym wypadku to jest zeszlifowanie i ponowne nałożenie lakieru

-
- 625...1249 postów
- Kontakt:
napisz do marko3t na audiostereo.pl
Robi na prawdę kawał dobrej roboty...
Robi na prawdę kawał dobrej roboty...
Dziękuję za informację, właśnie oglądam konstrukcje tego Pana
. Musi być naprawdę dobrym fachowcem.

Jeżeli szukasz w Warszawie, zobacz tutaj:
http://www.drewno-lux.com.pl/
również duży, dobrze zaopatrzony sklep, fornir, farby, kleje itp
K.
http://www.drewno-lux.com.pl/
również duży, dobrze zaopatrzony sklep, fornir, farby, kleje itp
K.
-
- 625...1249 postów
- Kontakt:
Sam wykonuję stolarkę, ale ze względu na brak czasu czasem korzystam z usług marko3t i śmiało mogę go polecić. Ciężko wykonać coś na jego poziomie..Maciek1 pisze:Dziękuję za informację, właśnie oglądam konstrukcje tego Pana. Musi być naprawdę dobrym fachowcem.