Ma ktos dane do 2Ż4?

Teoria lamp elektronowych, techniki próżniowe, zagadnienia konstrukcyjne. Nic dodać, nic ująć. Wszystko o lampach.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
brys
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Ma ktos dane do 2Ż4?

Post autor: brys »

Jak w temacie. Przeszukałem sporo stron ale nic nieznalazłem :( Mam tą lampkę, a nielubię niewiedzieć co mam :P
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

Re: Ma ktos dane do 2Ż4?

Post autor: tszczesn »

brys pisze:Jak w temacie. Przeszukałem sporo stron ale nic nieznalazłem :( Mam tą lampkę, a nielubię niewiedzieć co mam :P
Bateryjna pentoda nadawcza, odpowiednik СО257. Jak nie wiesz co z nią zrobić to mogę ci ją zabrać do kolekcji (swojej) ;)
Awatar użytkownika
brys
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: brys »

Kupiłem to to na Wolumenie z myślą o radyjku bateryjnym (mówie sobie - lampa to lampa jaka by niebyła można ją chociażby na stopień wyjściowy dać), a tu klops :( nawet wyprowadzeń niemam :( Będę szukał czegoś o tej ruskiej odpowiedniczce a jak się wkurzę to możemy się wymienić na coś (tylko niewiem czy Cię interesuje - nie jest to rosyjska śliczna złota lampka tylko czerwony brzydal z ZWLE :P )
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

brys pisze:Kupiłem to to na Wolumenie z myślą o radyjku bateryjnym (mówie sobie - lampa to lampa jaka by niebyła można ją chociażby na stopień wyjściowy dać), a tu klops :( nawet wyprowadzeń niemam :( Będę szukał czegoś o tej ruskiej odpowiedniczce a jak się wkurzę to możemy się wymienić na coś (tylko niewiem czy Cię interesuje - nie jest to rosyjska śliczna złota lampka tylko czerwony brzydal z ZWLE :P )
Polską to i ja mam, ale ruska musi być ruska :) A tą lampę masz chociażby w katalogu na mojej stronie, na stronie Toma też jest.
OTLamp

Post autor: OTLamp »

tszczesn pisze: Polską to i ja mam, ale ruska musi być ruska :) A tą lampę masz chociażby w katalogu na mojej stronie, na stronie Toma też jest.
A ruską to chyba ja mam:P Reflektujesz :wink: ?
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

OTLamp pisze:
tszczesn pisze: Polską to i ja mam, ale ruska musi być ruska :) A tą lampę masz chociażby w katalogu na mojej stronie, na stronie Toma też jest.
A ruską to chyba ja mam:P Reflektujesz :wink: ?
A i owszem. I do Łodzi będzie po co pojechać :)
OTLamp

Post autor: OTLamp »

tszczesn pisze: A i owszem. I do Łodzi będzie po co pojechać :)
Muszę jeszcze sprawdzić i się upewnić. Może nawet Ci ją przywiozę z okazji oficjalnej (planowanej nie wiem na kiedy:P) wizyty w 100licy :wink:

Pozdrawiam