Nie ważne na czym się robi ważne jak gra, a jak konstruktor jest zadowolony to my również powinniśmy być. Ważne że cieszy ucho i lampy zostały wykorzystane zgodnie z ich przeznaczeniem, a nie zostały zapomniane i wyrzucone.
Tak trzymaj na pewno zrobisz jeszcze trochę innych konstrukcji a chęci są najważniejsze.
Zrobiłeś wzmacniacz sam a więc przyjemność maksymalna....
Witam,
Sam mam taką skrzyneczkę i zastanawiam się nad jej wykorzystaniem. Tylko że tam zmieściłby się stereo wzmak na 6xEl504:)
Grzesiu Wzmaczek bomba. Gratulacje
Lech Sołtysik pisze:Niedawno, bo 29 lipca zamieściłem zdjęcie mojego wzmacniacza w dziale "Transformatory" , temat "obudowa trafa".W sumie jeden głos Bogusia na ten temat, czyli praktycznie zero komentarzy, na tak liczną grupę forumowiczów.
No właśnie - po co umieściłeś go w środku wątku w dziale Transformatory
Wzmacniacz bardzo mi się spodobał, ale się nie wypowiadałem, żeby nie wprowadzać zamieszania do wątku, który dotyczył troszkę czegoś innego
Daj go w tym dziale i odzew na pewno będzie większy
Dziękuje za taka opinię o moim wzmacniaczu...widzę że umiecie docenić trud włożiny w prace nad wzmakiem...bardzo mnie to cieszy Na osłodę dorzucam pare fotek mojego "Labolatorium"
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tu nie ma co porównywać...tamten jest o wiele lepszy przecież gdzie tu się umywa wzmak mono na EBL21 do stereofonicznego na EL84?...ale fakt że z drewna...
Aha poza tym chciałem dodać że pomysł z diodą z EBF89 w obwodzie magicznego oka udało mi się zrealizować z powodzeniem... i jest tak jak chciałem...pełna lampówka