Jakiś sprzet
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Jakiś sprzet
Dziś znajomy przywiózł rzecz, która wygląda jak duże radio. Jest to dość ciężki klamot(waży 15 kg). Nic o nim nie wiem oprócz tego, że nazywa się Zodiak i jest produkcji Unitry. jutro postaram się zamieścić fotki tego ustrojstwa, przepraszam, że temat nie lampowy.
-
- 375...499 postów
Re: Jakiś sprzet
Czego nie wiesz? To dość dobry i popularny amplituner z lat 80. Sam z takiego korzystam na co dzień i nie mam żadnych zarzutów pod jego adresem, z wyjątkiem głupio rozwiązanego wyłącznika stereo. Opis i zdjęcia są choćby tu http://oldradio.pl/karta/913/Radioodbio ... S-402.html zresztą większość użytkowników raczej wie jak zodiak wygląda.
a kolumny masz dwie, czy jedną i ile można tak mniej więcej z tego wyciągnąć wat ?
-
- 6250...9374 posty
A czytać potrafisz? Na stronie z linka wyżej podano moc.Krzysiek Kozłowski pisze:a kolumny masz dwie, czy jedną i ile można tak mniej więcej z tego wyciągnąć wat ?
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 375...499 postów
No mam dwie kolumny, oryginalne od tego zestawu. Moc, jak napisano 2x15W. Sprzęt poczciwy, ale jestem z niego zadowolony. I wizualnie mi pasuje do pokoju