p. Ogonowski
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- moderator
p. Ogonowski
Czy pan Ogonowski ma swoją stronę www? Poszukiwania przez Google nic nie dały, na Allegro w twej chwili nic nie jest wystawione. A potrzebuję dwa trafa głośnikowe do PP na EL12/375. lub do PP na EL50.
-
- 500...624 posty
Strony internetowej chyba nie posiada.Podaję adres internetowy ,pod którym ja uzgadniam szczegóły zamówienia:
I-ogonowski@o2.pl.
Myślę,że P.Ogonowski nie będzie miał nic przeciwko temu.
Chciałbym czasami przeczytać coś od Niego np.w dziale "transformatory"
I-ogonowski@o2.pl.
Chciałbym czasami przeczytać coś od Niego np.w dziale "transformatory"

-
- moderator
Dzięki, zaraz napiszę.kotok pisze:Strony internetowej chyba nie posiada.Podaję adres internetowy ,pod którym ja uzgadniam szczegóły zamówienia:
I-ogonowski@o2.pl.
Chciałbym czasami przeczytać coś od Niego np.w dziale "transformatory" :P
A do uczestnictwa w forum to chyba Admin jak oficjalny właściciel powinien zaprosić :)
-
- 500...624 posty
-
- 625...1249 postów
ten email jest raczej nieaktualny, próbowałem się skontaktować ale dostałem zwrot z adnotacją że takie konto nie istnieje.kotok pisze:I-ogonowski@o2.pl
Wojtek
-
- 50...74 posty
p. Ogonowski
Witam!
l-ogonowski@go2.pl
Ja komunikuję się z p.Ogonowskim za pośrednictwem tego adresu. Muszę Go przekonać o słuszności utworzenia strony internetowej oraz ewentualnej obecności na naszym forum.
Myślę, że przekazałbym nam sporo cennych informacji. Proponuję spróbować tego maila, nota bene wydaje mi się, ze w poprzednio podanych adresach jest banalny błąd zamiany małego "l" na duże "I" oraz wrzucenia "g" przed "o" po @ 
pozdrawiam!
Lech'u
l-ogonowski@go2.pl
Ja komunikuję się z p.Ogonowskim za pośrednictwem tego adresu. Muszę Go przekonać o słuszności utworzenia strony internetowej oraz ewentualnej obecności na naszym forum.

pozdrawiam!
Lech'u
-
- 2500...3124 posty
Co do tego o2 i go2 to to samo- i jedno na tlenie, i drugie na tlenie. Tak więc jak nawet napiszecie na l-ogonowski@tlen.pl (trzecia tlenowa domena) to przejdzie.
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
-
- 375...499 postów
-
- 100...124 posty
A trafa z Microlampu? http://microlamp.webpark.pl/index1.html
W opisie na ich stronie wyglądają na solidne, 18 sekcji, grubość blachy do wyboru i cena jak na takie trafo , umiarkowana.
Niestety nie miałem znimi do czynienia osobiście. Czy ktoś ma doswiadczenia?
R
W opisie na ich stronie wyglądają na solidne, 18 sekcji, grubość blachy do wyboru i cena jak na takie trafo , umiarkowana.
Niestety nie miałem znimi do czynienia osobiście. Czy ktoś ma doswiadczenia?
R
-
- 625...1249 postów
-
- 625...1249 postów
Mogę potwierdzić adres email do p. Ogonowskiego: l-ogonowski@o2.pl
Właśnie otrzymałem od niego ofertę na transformatory, czekam jeszcze na jedną ofertę i wtedy podejmę decyzję
Mogę powiedzieć, że oferty z Mocrolamp i od p. Ogonowskiego są na tym samym poziomie cenowym. Telto ma najniższą ale szczerze mówiąc chyba za bardzo nie zależy im na odbiorcy detalicznym (ale może mam po prostu pecha w kontaktach z nimi)
Właśnie otrzymałem od niego ofertę na transformatory, czekam jeszcze na jedną ofertę i wtedy podejmę decyzję

Wojtek
-
- 625...1249 postów
Zainteresowanych transformatorami Leszka Ogonowskiego odsyłam do krótkiej informacji którą umieściłem (za zgodą i wiedzą p. Ogonowskiego) na swojej stronie http://www.elektronika.priv.pl/retro_trafa.html można też tam pobrać plik ze zdjęciami jego transformatorów. Przy okazji dowiedziałem się, że nie tylko produkuje trafa ale również wzmacniacze lampowe EDIS, a tu krótka informacja o nich http://www.hi-fi.com.pl/news_txt.php?id=249 i też można pobrać plik ze zdjęciami wzmacniacza.
Postaram się również zamieścić informacje o innych producentach.
Postaram się również zamieścić informacje o innych producentach.
Wojtek