Wydaje mi się , może się mylę ale tego nie kupił nikt z PL.
4 pierwsze osoby dające ponad 400 euro ,miały kupione po kilkaset przedmiotów na e bay ,w 90 % z grupy stara technika radiowa.
Trudno mi sobie wyobrazić takiego fanatyka ,który kupuje na allegro ,aukro , po znajomych i jeszcze po kilkaset takiego staffu na e bay
maciekb44 pisze:Przez chwile tez rozważałem licytację, lecz gdy zobaczyłem to (załącznik) nieco zwątpiłem
Oj, oj a skąd masz te fotki? w opisie sprzedawca napisał, że radio zostalo profesjonalnie, dużym nakladem odrestaurowane...
Troszkę sprofanował zabytek. Ja dawałem 230 Euro...
jurek968 pisze:Wydaje mi się , może się mylę ale tego nie kupił nikt z PL.
4 pierwsze osoby dające ponad 400 euro ,miały kupione po kilkaset przedmiotów na e bay ,w 90 % z grupy stara technika radiowa.
Trudno mi sobie wyobrazić takiego fanatyka ,który kupuje na allegro ,aukro , po znajomych i jeszcze po kilkaset takiego staffu na e bay
Na 99,99% kupił je Polak
W brew pozorom z czasem tych komentarzy się nazbiera. Niektórzy zajmują się tym od kilkudziesięciu lat. A wiadomo, że wszystkich radyj w kolekcji się nie zostawia. Gdybym zostawił wszystkie radia, które miałem w rękach to musiał bym wynająć porządny "hangar", a zbieram od niedawna.
misiek_42 pisze:
Oj, oj a skąd masz te fotki? w opisie sprzedawca napisał, że radio zostalo profesjonalnie, dużym nakladem odrestaurowane...
Jak to skąd ? Od sprzedającego, wystarczyło zapytać.
Ponoć elektronika była już wymieniona gdy kupował radio, on odświeżył jedynie skrzynkę.
To jest właśnie niemiecki profesjonalizm ...
W sumie to za tą cenę + pewnie drogi transport , żadna wybitna okazja.
Ja się susiłem na licytację przez ładny lakier , nie doczytałem ,że jest po odnowieniu.
Z niemiec takie radio miało szansę pozostać w stanie perfekcyjnym i to było dla mnie interesujące.