witam
poszukuję schematu odbiornika radiowego samocodowego
producent :radiotechnika wrocław
typ:odbiornik samochodowy -3/II
pozdrawiam
radiotechnika wrocław odbiornik samochodowy -3/II
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 1875...2499 postów
-
- 1875...2499 postów
Re: radiotechnika wrocław odbiornik samochodowy -3/II
dokładnie to :radiowy odbiornik samochodowy-3/II
-
- 3125...6249 postów
Czy jesteś pewien, że podane oznaczenie jest prawidłowe/pełne?. W załączniku jest historyczna notka wyrobów Radiotechniki Wrocław, w tym odbiorników samochodowych OS... (źródło: http://www.radiotechnikaserwis.pl/pl/artykul/id/2).
Przy okazji zgłębiania tematu ze zdumieniem dowiedziałem się, że Radiotechnikę Wrocław założyli m.in. byli pracownicy firmy Elektrit.
Przy okazji zgłębiania tematu ze zdumieniem dowiedziałem się, że Radiotechnikę Wrocław założyli m.in. byli pracownicy firmy Elektrit.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 1875...2499 postów
tylko czy w tym załączniku jest schemat tego odbiornikiagsmok pisze:Czy jesteś pewien, że podane oznaczenie jest prawidłowe/pełne?. W załączniku jest historyczna notka wyrobów Radiotechniki Wrocław, w tym odbiorników samochodowych OS... (źródło: http://www.radiotechnikaserwis.pl/pl/artykul/id/2).
-
- 3125...6249 postów
W tym załączniku są nazwy i symbole wyrobów. Gdy podałem symbol podany przez Ciebie google nic nie znalazło. Gdy podałem właściwy według mnie symbol, google znalazło przynajmniej przedstawiony przeze mnie załącznik. Stąd moja sugestia, aby poszukać według pełnego symbolu producenta - no chyba, że jest to jakiś wyrób nieujawniony w wykazie w załączniku.
Nie napisałem, że w załączniku jest schemat. O tym zresztą co w nim jest, jak mniemam, możesz się przekonać osobiście przeglądając go jako osoba zainteresowana tematem bardziej niż ja
Nie napisałem, że w załączniku jest schemat. O tym zresztą co w nim jest, jak mniemam, możesz się przekonać osobiście przeglądając go jako osoba zainteresowana tematem bardziej niż ja

-
- 1875...2499 postów
No proszę.Człek wciąż mile zaskakiwany.
Pozdrawiam
Pozdrawiam