Zaproszenie na spotkanie kolekcjonerów
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Zaproszenie na spotkanie kolekcjonerów
Zgodnie z prośba organizatorów przekazuję forumowiczom informację, że w dn. 27 marca b.r. odbędzie się w Warszawie, przy ul. gen. Józefa Bema spotkanie kolekcjonerów odbiorników radiowych. Tematem przewodnim spotkania będą " Polskie Zakłady Radiowe Capello " producent odbiorników ze skalami " geograficznymi". Szczegóły w załączniku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 625...1249 postów
Re: Zaproszenie na spotkanie kolekcjonerów
Witam !
Dziękuję serdecznie za możliwość uczestniczenia w spotkaniu Triody w dniu 27 marca . Szczególne podziękowania dla Pana Mariusza Matejczyka za doskonałą organizację spotkania , oraz dla Panów Henryka Berezowskiego i Mateusza Straszaka za prezentację bardzo ciekawych problemów dotyczących skal radiowych. Każde spotkanie Triody sprawia mnie olbrzymią przyjemnosć i z chwilą zakończenia jednego spotkania zaczynam z niecierpliwością oczekiwać na następne.
Pozdrawiam ed_net
Dziękuję serdecznie za możliwość uczestniczenia w spotkaniu Triody w dniu 27 marca . Szczególne podziękowania dla Pana Mariusza Matejczyka za doskonałą organizację spotkania , oraz dla Panów Henryka Berezowskiego i Mateusza Straszaka za prezentację bardzo ciekawych problemów dotyczących skal radiowych. Każde spotkanie Triody sprawia mnie olbrzymią przyjemnosć i z chwilą zakończenia jednego spotkania zaczynam z niecierpliwością oczekiwać na następne.
Pozdrawiam ed_net
-
- 625...1249 postów
Witam!
Warto było się osobiście pojawić na wystawie - odbiorniki ze skalą geogrficzną robią dużo większe wrażenie na żywo niż na zdjęciach.
Dla tych, którzy się na wystawę nie wybrali zamieszczm kilka zdjęć: PS. Mam dwie nadmiarowe płyty ze spotkania (ktoś pewnie je zostawił przeglądając gałki i skale).
Jeśli jest ktoś chętny to proszę o adres do wysyłki na PW>
Pozdrawiam
Matizz
Warto było się osobiście pojawić na wystawie - odbiorniki ze skalą geogrficzną robią dużo większe wrażenie na żywo niż na zdjęciach.
Dla tych, którzy się na wystawę nie wybrali zamieszczm kilka zdjęć: PS. Mam dwie nadmiarowe płyty ze spotkania (ktoś pewnie je zostawił przeglądając gałki i skale).
Jeśli jest ktoś chętny to proszę o adres do wysyłki na PW>
Pozdrawiam
Matizz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kontakt - PW, mail - jezussm@gmail.com
-
- 6250...9374 posty
Piękne odbiorniki, naprawdę żałuję że nie mogłem przyjechać 

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 3125...6249 postów
Po raz kolejny przegapiłem spotkanie
. Szkoda, że informacja nie została umieszczona jako ogłoszenie na Forum, a jedynie w formie zwykłego wątku, który niestety łatwo przeoczyć.
Dziękuję za zamieszcznie fotografii. Gdyby ktoś miał ich więcej byłbym wdzięczny za ich dodanie.

Dziękuję za zamieszcznie fotografii. Gdyby ktoś miał ich więcej byłbym wdzięczny za ich dodanie.
Może na przyszłość powiadamiać Admina o spotkaniu na PW, wtedy można ogłoszenie umieścić na stronie głównej - tego raczej nikt nie przeoczy.
-
- 1875...2499 postów
Proponował bym zrobić coś w stylu "tablicy ogłoszeń". Mogą to by wątki przyklejone w dziale Organizacja forum lub jakaś inna forma.
Fajnie jakby tam były zamieszczane informacje o spotkaniach, ale także o wymianie oprogramowania forum i zmianach w nim(aby każdy dowiadywał się z ogłoszeń, a nie żeby powstawały dyskusje czy u innych też coś tam działa lub nie.)
Pozdrawiam
Fajnie jakby tam były zamieszczane informacje o spotkaniach, ale także o wymianie oprogramowania forum i zmianach w nim(aby każdy dowiadywał się z ogłoszeń, a nie żeby powstawały dyskusje czy u innych też coś tam działa lub nie.)
Pozdrawiam
Serdecznie zapraszam na moją stronę dotyczącą powojennych Polskich telefonów: http://telefony.elektroda.eu
-
- 125...249 postów
Tu jest wszystko. Wystarczy raz na 3 miesiące przejrzeć tą stronę.
http://www.elektrit.eu/Trioda.html
http://www.elektrit.eu/Trioda.html
Aktualnie na wymianę: Esbrok Magnes
-
- 1250...1874 posty
Witam.Informacja dla Tych którzy nie byli na "Capello".Termin następnego spotkania,możliwe że w "przyspieszonym "terminie ? /czerwiec b.r./ .Temat PTR.Pozdrawiam
-
- 1250...1874 posty
Witam.W związku z tematem kolejnego Spotkania Towarzystwa TRIODA /Polskie Towarzystwo Radiotechniczne /"podsuwam" uwadze Kolegów książkę Ryszarda Miazka "Przeminęło z Radiem ".Opisano w niej "burzliwe" dzieje powstawania "Polskiego Radia ".