Z tą chwilą chyba odebrałem "futrzaczkowi" tytuł najmłodszego - dobrze mówię?
Też mam takie wrażenie. Ale mnie to nie martwi - napływ świeżej, ciepłej, młodej yyy... zagalopowałem się krwi zawsze jest przydatny.
i tak wpadnie jakiś Mirosław czy jeszcze cholera wie kto i topic wywali.
Albo ja
Na pojutrze wyznaczono mi drugi termin przyjęcia na ortopedię onkologiczną w Łodzi...
Ciekawe, czy tym razem się uda czy już do końca świata mam się faszerować Tramalem
Jeżeli chcesz pogadać, zapraszam na GG pod numerem 7021498
Macck pisze:Z tą chwilą chyba odebrałem "futrzaczkowi" tytuł najmłodszego - dobrze mówię?
Hm, w sumie to ja też '92
Te młodsze roczniki jakieś takie mało elektroniczne są... W większości szkół są mega problemy z otwieraniem nowych klas elektronicznych.
Przechodniu, wyjmij z teczki mózg elektronowy
i nad losem (...) podumaj przez chwilę.
Wisława S.
A dam się zobaczyć
Po paru latach znudził mi się zarost, od dwóch miesięcy każdy dzień rozpoczynam siedmiominutowym burczeniem golarką. Trzy razy w tygodniu siłownia (mam w szkole, kiepska i niewiele zabawek ale zawsze coś), ogólne ogarnięcie swojej aparycji, czarny dres = nowy Futrzak.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeżeli chcesz pogadać, zapraszam na GG pod numerem 7021498
futrzaczek2 pisze:A dam się zobaczyć
Po paru latach znudził mi się zarost, od dwóch miesięcy każdy dzień rozpoczynam siedmiominutowym burczeniem golarką. Trzy razy w tygodniu siłownia (mam w szkole, kiepska i niewiele zabawek ale zawsze coś), ogólne ogarnięcie swojej aparycji, czarny dres = nowy Futrzak.
Mnie się kilka lat temu (jakieś 9 będzie) znudziło marnowanie czasu na golenie, szczególnie że jak idę na rano do roboty muszę wstać o 4:10 i mam tylko 15-ście minut na opuszczenie chałupy, a więc na stanie przed lustrem nie mam czasu. Od tej pory wygladam jak wyznawca jedynie słusznego proroka
painlust pisze:Mnie się kilka lat temu (jakieś 9 będzie) znudziło marnowanie czasu na golenie, szczególnie że jak idę na rano do roboty muszę wstać o 4:10 i mam tylko 15-ście minut na opuszczenie chałupy, a więc na stanie przed lustrem nie mam czasu. Od tej pory wygladam jak wyznawca jedynie słusznego proroka
Skąd ja to znam... (ja za to siedzę po nocach), może zrobimy konkurs pt. Kto ma/miał ładniejszą brodę
painlust pisze:Co jakiś czas przejeżdżam po niej maszynką do włosów więc nie mam jakiejś długiej. Po prostu wygladam jak standardowy arabski student w Warszawie
Moja już jest siwa ostatnie zdjęcia mam z libacji alkoholowych, więc nie chciałbym się chwalić własnym upodleniem Próbowałem zrobić sobie fotę telefonem w lustrze, ale gówniano wychodzi...