Mirosław Szczepański - Odbiornik Superheterodynowy
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 2 posty
Mirosław Szczepański - Odbiornik Superheterodynowy
Witam, mam pewien problem. Potrzebuje na już książki Mirosława Szczepańskiego - Odbiornik Superheterodynowy. Żeby nie było, byłem w swoim mieście w bibliotece i niestety nie mają takowej lektury. Na allegro znalazłem, ale czas mnie nagli. Może ktoś z Państwa ma ją w formacie *.pdf. bo na necie nie mogłem jej znaleźć. Byłbym wielce wdzięczny.
-
- 1250...1874 posty
Re: Mirosław Szczepański - Odbiornik Superheterodynowy
Witam, "na już" nie dam rady bo jestem poza miejscem zamieszkania.Książkę mam i to z autografem autora .Był moim Wychowawcą w szkole średniej -TRT w Warszawie.Proszę o kontakt na pw.
-
- 6250...9374 posty
anka zdradź mi na pw kiedy to miało miejsce, ,,synu'' nie był moim wychowawcą (tym był Kuś, ciekawa postać, zadeklarowany komunista/nie komuch, potem przed maturą Podkański) ale wykładowca wspaniały, jego żona Sieczyńska -Szczepańska to moja polonistka, na pewno uczyli w technikum Kasprzaka w latach 65-70 do... nie wiem.
-
- 20...24 posty
Mirosław Szczepański - "Szyneczek", był również moim wychowawcą. Również pamiętam inż Kusia. Uczył mnie technologii metali. Na koniec pewna ciekawostka: naszą starą budę, w latach 60-tych, ukończył Staszek (Stan) Tymiński.
CJN
-
- 1250...1874 posty
Z "grubym " opóżnieniem jeszcze kilka słów o Panu Mirosławie Szczepańskim.Był wychowawcą klasy czwartej radiowej w okresie lat 1955-1959.W tym niełatwym okresie zapamiętaliśmy Go /ja i wielu z Nas /jako pełnego poświęcenia i kompetencji Pedagoga .Jego bliskim Kolegą był inżynier Orlewicz ,konstruktor z ZR. M.Kasprzaka,prowadzący m.in. realizację projektu odbiornika "Etiuda" /fragment tego odbiornika był tematem mojej pracy dyplomowej /. Z okazji Świąt i zbliżającego Nowego Roku życzę Koleżeństwu z Triody wiele pomyślności i satysfakcji w realizacji "OSOBISTEGO PROJEKTU" zwanego także ŻYCIEM.