Elektrit "Presto"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Elektrit "Presto"
Witam potrzebuję zdjęcia lub rysunku elementu znajdującego się na ośce potencjometru, przełącza on styki, a chciałbym dorobić w miarę orginalny, pozdrawiam Hieronim.
Ostatnio zmieniony wt, 8 czerwca 2010, 09:37 przez kraz, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Elektrit "Presto"
Witam fotki nadal potrzebne, ale chciałbym się pochwalić radyjkiem, pierwotnie radio było bez gałek i ramki, dorobił te elementy kolega "MATIZZ" , wyszło rewelacyjnie, pozdrawiam Hieronim.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 1250...1874 posty
Witam!
Wygląda to mniej więcej tak jak na szkicu - przypomnij mi się w piątek na PW to postaram Ci się zrobić zdjęcie jak wrócę do domu.
A radio wygląda bardzo dobrze - ja dalej poszukuję całej skrzynki z głośnikiem do mojego egzemplarza.
Pozdrawiam
Wygląda to mniej więcej tak jak na szkicu - przypomnij mi się w piątek na PW to postaram Ci się zrobić zdjęcie jak wrócę do domu.
A radio wygląda bardzo dobrze - ja dalej poszukuję całej skrzynki z głośnikiem do mojego egzemplarza.
Pozdrawiam
SQ9KQZ
Witam, przypomnę się na pewno, moja skrzynka też nie była idealna, od spodu dorabiałem bo drewno było siłą oderwane, a sklejkę na spodzie to płycinę każdą z kolejna kleiłem, no i szczebelków brakowało, pozdrawiam Hieronim.
-
- 1250...1874 posty
Witam!
Nie przypomniałeś się ale jakimś cudem nie zapomniałem.
W razie jeszcze jakiś pytań - pisz.
Pozdrawiam
Nie przypomniałeś się ale jakimś cudem nie zapomniałem.
W razie jeszcze jakiś pytań - pisz.
Pozdrawiam
SQ9KQZ
Witam i przepraszam byłem zalatany i nie miałem zbytnio czasu, dzięki za fotki to już rozwiązuje mój problem w zupełności, pozdrawiam Hieronim.