General Error?
Moderator: gsmok
-
- 1875...2499 postów
Re: General Error?
To i ja sie dolacze, bo i mnie pare razy nawiedzil mimo odleglosci 

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-
- administrator
Panowie
Moja mała aktywnośc w tym wątku nie oznacza, że się nim nie interesuję. Przeciwnie, wszelkie informacje o nieprawidłowym funkcjonowaniu Forum służą mi jako podkładka interwencji u providera (do tego nie są potrzebne żadne moje wypowiedzi, gdyż sygnalizowane problemy są oczywiste).
Proszę o ewentualne dalsze informacje i komentarze.
Moja mała aktywnośc w tym wątku nie oznacza, że się nim nie interesuję. Przeciwnie, wszelkie informacje o nieprawidłowym funkcjonowaniu Forum służą mi jako podkładka interwencji u providera (do tego nie są potrzebne żadne moje wypowiedzi, gdyż sygnalizowane problemy są oczywiste).
Proszę o ewentualne dalsze informacje i komentarze.
-
- administrator
W ostatnich dwóch dniach mogły wystąpić przerwy w dostępie do Forum spowodowane aktualizacją oprogramowania do najnowszej dostępnej stabilnej wersji phpBB.
-
- 3125...6249 postów
Przed chwilą miałem błąd SQL: "Too many connections [1040]"admin pisze:Proszę o ewentualne dalsze informacje i komentarze.
Pozdr, Marcin
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
-
- 1875...2499 postów
Czy te przerwy dalej beda wystepowac? Bo wlasnie herr general mnie nawiedzil i nie odpuszczal z 10 min...
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
—Albert Einstein
tomdrabas.com
Czknęło mu się przed chwilą przy próbie zaglądnięcia na forum:
Error
eroor
[500] Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera
Wewnętrzny błąd serwera (np. zawieszenie programu CGI) lub błąd konfiguracji. Proszę skontaktować się z administratorem webmaster@trioda.nazwa.pl i poinformować go o czasie pojawienia się błędu wraz z podaniem innych informacji, które mogły być przyczyną błędu.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator webmaster@trioda.nazwa.pl and inform them of the time the error occured and anything you might have done that may have caused the error.
dot
Error
eroor
[500] Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera
Wewnętrzny błąd serwera (np. zawieszenie programu CGI) lub błąd konfiguracji. Proszę skontaktować się z administratorem webmaster@trioda.nazwa.pl i poinformować go o czasie pojawienia się błędu wraz z podaniem innych informacji, które mogły być przyczyną błędu.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator webmaster@trioda.nazwa.pl and inform them of the time the error occured and anything you might have done that may have caused the error.
dot
-
- moderator
O godzinie 14:18, podczas przenoszenia nieaktualnego wątku z działu "Ogłoszenia" do archiwum otrzymałem komunikat o błędzie:
Błąd ogólny
Nie wybrano trybu.
Poinformuj administratora lub webmastera: trioda@trioda.com
Po ponownym wejściu na stronę wszystko już działało poprawnie
Błąd ogólny
Nie wybrano trybu.
Poinformuj administratora lub webmastera: trioda@trioda.com
Po ponownym wejściu na stronę wszystko już działało poprawnie

α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
-
- 3125...6249 postów
Witam
Dzisiaj o godzinie ok. 13:50 wystąpił u mnie General Error.
Dzisiaj o godzinie ok. 13:50 wystąpił u mnie General Error.
Ratujmy stare tranzystory!
A dzisiaj miałem coś takiego:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 625...1249 postów
Później pojawił się jeszcze jakiś błąd wewnętrzny serwera.
Co ciekawe ten tekst o kodowaniu zawartości wyświetlał mi się też w ostatnim czasie na innych stronach zupełnie niezwiązanych z forum...
Co ciekawe ten tekst o kodowaniu zawartości wyświetlał mi się też w ostatnim czasie na innych stronach zupełnie niezwiązanych z forum...
Pozdrawiam
Sebastian
Jestem tylko amatorem, który może się mylić.
Uroczyście obiecuje, że będę dawał rezystor antyparazytowy na każdą siatkę i bramkę.
Sebastian
Jestem tylko amatorem, który może się mylić.
Uroczyście obiecuje, że będę dawał rezystor antyparazytowy na każdą siatkę i bramkę.
-
- moderator
Witam.
Dzisiaj przez dłuższy czas nie dało się wejść na Forum. Za każdym razem otrzymywałem komunikat jak w załączniku. Czy ten rodzaj błędu wyświetlał się również Kolegom?
Pozdrawiam,
Romek
Dzisiaj przez dłuższy czas nie dało się wejść na Forum. Za każdym razem otrzymywałem komunikat jak w załączniku. Czy ten rodzaj błędu wyświetlał się również Kolegom?
Pozdrawiam,
Romek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
Potwierdzam, po odświeżeniu strony, komunikat znika (FireFox), dodatkowo forum ładuje się dzisiaj dosyć powoli.
-
- 3125...6249 postów
WitamRomekd pisze:Witam.
U mnie też wyświetlał się ten komunikat.
Ratujmy stare tranzystory!