Powstało nieporozumienie, ponieważ Tool wpisał do tabelki "naklejkę" i opatrzył ją ceną

Tak jak pisałem, na razie pracuję nad maską (kliszą z przyległościami), która ma zapewnić ładne okienko na wyświetlacze i ładne, podświetlone napisy nad diodami.
Jeśli to się powiedzie, to następnym krokiem będzie naklejka, która miałaby (oprócz dziur na pstryczki, osie enkodera i potencjometru oraz gniazda CINCH) wycięcie prostokątne, spod którego wyglądałaby owa maska. Wycięcie to byłoby mniejsze od maski o ok. 3mm z każdego boku, aby maska była przyklejona do naklejki i dobrze spozycjonowana.
Szkic, obrazujący ideę, poniżej. Maskę wyceniłem na ok. 3zł (o ile się powiedzie), natomiast koszty naklejki (o ile powstanie) nie są mi jeszcze znane!
Dlatego nie wpłacajcie proszę tych 3zł, bo ani nie wiadomo, czy będzie maska taka, jak ją sobie wyobrażam, ani nie mogę zapewnić, że nawet jak maska się powiedzie, to dam radę przygotować naklejki...
Jeśli maska się powiedzie, to faktycznie będę mógł ją zaoferować chętnym za te 3zł, nawet jeśli naklejka nie powstanie - wtedy naklejkę robimy we własnym zakresie.