Witam. Nabyłem chassis do Fendera z powierconymi otworami.Do nowej konstrukcji potrzebuję conajmniej 5 otworów dla potencjometrów ,lecz bieda jest obecnie dowiercić dwa otwory, żeby całość symetrycznie wyglądała Może wstawić inne gałki ponieważ te się nie mieszczą Jak najlepiej wybrnąć z tej sytuacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A bedzie Pan dawal od czola jakas plakietke z napisami ktora moglaby przykryc ew. dziury w chassis? Jesli tak, to ja bym po prostu chyba wywiercil nowe otwory i dal mniejsze galy.
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com
Zmiana projektu z SE na PP 18W.Miałem trochę problemów z wierceniem otworów ,bo blacha jest ze stali nierdzewnej powyżej 1,5mm.Tak wstępnie projekt wygląda,teraz jaki model wybrać dlą pary 6V6 lub 6P6S
Gałki podobają mi się lecz nie bardzo opłaca się je sprowadzać do Stanów .Podobają mi się takie gałki jak poniżej ,znalazłem po około $6 za parę plus przesyłka. Posiadam łożyska do wykrojnika lecz przez nieuwagę zapomniałem założyć Marvel dzięki za linka,co sądzisz o modyfikacji modelu Twin 5F8A lub 5F6A