To chyba już wiem o które chodzicirrostrato pisze:za PL509(PHILIPS) jak bym targował cenę za większą ilość, tyle nie potrzebuję...

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
To chyba już wiem o które chodzicirrostrato pisze:za PL509(PHILIPS) jak bym targował cenę za większą ilość, tyle nie potrzebuję...
To nie kupuj.cirrostrato pisze:Ja to mam dopiero (ewentualnie) zamiar kupić i kalkuluję ile mogę na tym stracić bo zarobić mniej niż zero na pewno...
Ja rozumiem Twoje rozczarowanie, że nie dałeś zarobić sprzedającemu. Lecz nie rozumiem dlaczego tym co napisałeś wymuszasz, by wszystko co związane z tematem przechodziło przez forum. Daj decydować włascicielowi jaka drogą chce swój towar upłynnić. Sam wolę zapodać tu graty, bo mi się nie chce robić opisów do aukcji i tepede. Ale żeby był to przymus?cirrostrato pisze:Aukcji nie wypatrzyłem ale przypadkowo (pośrednio) wiem, kto z ,,naszych'' to sprzedał choć tylko pośrednikiem jest, nie sprzedał nam (zwłaszcza za takie pieniądze) to będzie mu kiedyś smutno (a przypomnę, że pamiętliwy jestem okrutnie) a ja kupił bym drożej.
Jak najbardziej - nie można ludziom głęboko spogladać w oczy z niemym wyrzutem "ale mnie to pominałeś, wprawdzie nic nie wspominałem o tym, lecz sam powinieneś się domyśleć..."geguś pisze:Daj decydować włascicielowi jaka drogą chce swój towar upłynnić... ... żeby był to przymus?
Mówisz i masz.cirrostrato pisze:geguś sprawę wyjaśniłem ci na pw ale proszę cię o nie rozgłaszanie i nie komentowanie sprawy. Pozdrawiam.
Jak masz rubinowe do sprzedania za 7 zeta, to ja chętnie.Tomek Janiszewski pisze:Na pocieszenie napiszę że rubinowe 6P45S wydają mi się o wiele ładniejsze niż PL509.