A Ty byś nie chciał? Może gościa da się jakoś namówić?Bobekmaster pisze:Chciałbyś
Następny barbarzyńca ?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 6250...9374 posty
Re: Następny barbarzyńca ?
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 1875...2499 postów
Każdy by chciał. Raczej wątpie.
Serdecznie zapraszam na moją stronę dotyczącą powojennych Polskich telefonów: http://telefony.elektroda.eu
-
- 625...1249 postów
To może zaproponujcie mu tę kasę i jakąś inną obudowę...?
EDIT:
Cały za 1200zł
EDIT:
Cały za 1200zł

Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
e-mail piotrostrowski81@wp.pl + PW
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
- 6250...9374 posty
Pytałeś go? Co za człowiek, co za ludzie!?tetroda pisze:To może zaproponujcie mu tę kasę i jakąś inną obudowę...?
EDIT:
Cały za 1200zł
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 625...1249 postów
Pytałem, pytałem... Niestety... O rozmowie 350 + inna obudowa nawet nie chciała rozmawiać, sprawiała wrażenie, jakby uważała, że chcę ją okraść
, wyglądała jakby coś nie rozumiała...

Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
- 625...1249 postów
No jak to jest, że zawsze dobre okazy trafiają się takim idiotom czy bandytom, a człowiek, który by się zatroszczył, szuka bez rezultatów...
Postawi do knajpy a jak padnie lokal trafi to na złom. A dalego tak sie zachowuje bo może konkurencja chce takie coś postawić jako ozdobę.
Nie tak danwo ponoc do jednej z formy złowmiarskich terafił w idelanym stanie TV z pocżatku lat 60-tych. Cztściwtki zadbany pewne i sprawny. Rozwalono go w drobny mak - bo recykking - drewno na opał a blacha na złom.
Co przyzwolenia na niszczenie zabtyków - to jest jedna z metod wynaradawiania.
Nie tak danwo ponoc do jednej z formy złowmiarskich terafił w idelanym stanie TV z pocżatku lat 60-tych. Cztściwtki zadbany pewne i sprawny. Rozwalono go w drobny mak - bo recykking - drewno na opał a blacha na złom.
Co przyzwolenia na niszczenie zabtyków - to jest jedna z metod wynaradawiania.
-
- 625...1249 postów
Dlatego właśnie, jak czytam "na wystrój lokalu", to krew mnie zalewa.
Dobrze, jak chociaż chce się komuś użerać ze sprzedażą (ale za setki to raczej kupca ciężko znaleźć), jak nie to faktycznie pewnie idzie do wyrzucenia. Mnie zastanawia, dlaczego praktycznie wszystkie rzeczy, jakie mam z elektrośmieci, nie mają spodnich i tylnych ścianek. Zapewne były potrzebne na opał...
Pamiętam, jak szukając czegoś na elektrodzie, natrafiłem na Twoje posty (to był chyba temat z Pionierem przerobionym na radio UKF). I zgadzam się z każdym słowem, choć to przecież takie "niepostępowe".
Swoją drogą, coś mi wspominali na elektrośmieciach, że mają trochę zaostrzyć przyjmowanie. By jak najmniej udało się uratować... Bo przecież "ekologiczniej" jest rozwalić w drobny mak, niż by miało stać u kogoś, kto się tym zajmuje.
Dobrze, jak chociaż chce się komuś użerać ze sprzedażą (ale za setki to raczej kupca ciężko znaleźć), jak nie to faktycznie pewnie idzie do wyrzucenia. Mnie zastanawia, dlaczego praktycznie wszystkie rzeczy, jakie mam z elektrośmieci, nie mają spodnich i tylnych ścianek. Zapewne były potrzebne na opał...
Pamiętam, jak szukając czegoś na elektrodzie, natrafiłem na Twoje posty (to był chyba temat z Pionierem przerobionym na radio UKF). I zgadzam się z każdym słowem, choć to przecież takie "niepostępowe".
Swoją drogą, coś mi wspominali na elektrośmieciach, że mają trochę zaostrzyć przyjmowanie. By jak najmniej udało się uratować... Bo przecież "ekologiczniej" jest rozwalić w drobny mak, niż by miało stać u kogoś, kto się tym zajmuje.
-
- moderator
Mam wiadomość dla tych, którzy kręcą się trochę po Krakowie.
Kiedy ostatnio byłem w Kawiarni Zakopianka przy Plantach, stał tam Elektrit w bardzo dobrym stanie. Nie pamiętam typu.
Podpytajcie, może komuś uda się go wyciągnąć za jakieś sensowne pieniądze. Właściciel jest "do rzeczy", myślę że można go zagadnąć.
Kiedy ostatnio byłem w Kawiarni Zakopianka przy Plantach, stał tam Elektrit w bardzo dobrym stanie. Nie pamiętam typu.
Podpytajcie, może komuś uda się go wyciągnąć za jakieś sensowne pieniądze. Właściciel jest "do rzeczy", myślę że można go zagadnąć.
-
- 125...249 postów
Dosłownie kilka dni temu było tam przemeblowanie, radyjek już nie ma.
Aktualnie na wymianę: Esbrok Magnes
-
- 1250...1874 posty
Całkiem fajny zestaw lampek; szkoda tylko że sprzedający się przyznał bez bicia do wyciągnięcia ze sprawnego:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=904468921
Czyżby do piachu poszła jakaś Serenada albo Kaprys ?
-
- 1250...1874 posty
Gdyby jeszcze pokazał, że EM 4 ładnie świeci.......Furman Zenobiusz pisze:Całkiem fajny zestaw lampek; szkoda tylko że sprzedający się przyznał bez bicia do wyciągnięcia ze sprawnego:
µ Ω ± ÷ Π φ × Δ Θ Λ « » ≤ ≥
Σ Φ Ψ α β χ τ γ δ ε ζ η ψ •
θ λ ξ ρ σ ω κ ² ³ ½ ¼ ¾ π sp
§ © ® ° ™ Γ ∑ √ ∞ ∫ ≈ ≠ ≡ Ξ
Σ Φ Ψ α β χ τ γ δ ε ζ η ψ •
θ λ ξ ρ σ ω κ ² ³ ½ ¼ ¾ π sp
§ © ® ° ™ Γ ∑ √ ∞ ∫ ≈ ≠ ≡ Ξ
-
- 6250...9374 posty
Bardziej Stolica/Syrena/Aga/WolaFurman Zenobiusz pisze:Całkiem fajny zestaw lampek; szkoda tylko że sprzedający się przyznał bez bicia do wyciągnięcia ze sprawnego:

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 625...1249 postów
Mógłby wystawić jeszcze na Allegro to radio - może ktoś będzie chciał, jak chcecie - napiszcie do niego. (żeby nie zdemolował!)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
- 625...1249 postów
Patrząc na cenę tych lamp, to radi będize kosztować ładne kilkaset zł.tetroda pisze:Mógłby wystawić jeszcze na Allegro to radio - może ktoś będzie chciał, jak chcecie - napiszcie do niego. (żeby nie zdemolował!)
A same lampy też nie wyglądają zbyt ciekawie...
Pozdrawiam
Matizz
kontakt - PW, mail - jezussm@gmail.com