KaW pisze:Popatrzyłem na pierwsze tresci i czytać tego się nie daje-nie ma przecinków -sa jakieś rozwinięcia .Są jakieś zbędne zdania.

Emm... Przepraszam

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
KaW pisze:Popatrzyłem na pierwsze tresci i czytać tego się nie daje-nie ma przecinków -sa jakieś rozwinięcia .Są jakieś zbędne zdania.
Zerknąłem właśnie w menu Opery. Jeszcze w poprzedniej wersji można było sobie włączyć różne style wyświetlania, m.in. emulujący przeglądarkę tekstową w terminalu (a la lynx) z zielonymi znakami na czarnym tle, niestety w wersji 9.64 nie ma już tej opcji.tszczesn pisze:Można zmienić, przynajmniej w Firefoxie można utworzyć własne style CSS nadrzędne w stosunku do tych z serwera.traxman pisze:Zrobisz i tak, jak uważasz. Mnie po drugiej linijce takiego kontrastu kręci się w głowie i przestaję czytać. Szkoda, że nie można ustawiać tego samodzielnie.
Jako krótki bryk wprowadzający w zagadnienie układów lampowych wydaje mi się całkiem niezły.tszczesn pisze:...Strona (ta akurat) ma mieć charakter informacyjny dla kolekcjonerów i fanów starych radyj, którzy chcą poznać trochę dokładniej technikę lampową, nie podręcznikiem projektowania elektroniki, wtedy bym nie pomijał obliczeń