Ciekawostka radiola znaleziona na giełdzie AGA SYRENA ?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Ciekawostka radiola znaleziona na giełdzie AGA SYRENA ?
Witam dzisiaj w poznaniu na giełdzie zobaczyłem coś takiego na pewno polska produkcja ale nie znalazłem nigdzie nazwy a do środka nie bardzo dali mi zajżeć może ktoś się spotkał z taką radiolą mile widziane wszelkie wiadomości, pozdrawiam Hieronim.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- moderator
Re: Ciekawostka radiola znaleziona na giełdzie AGA SYRENA ?
Aga 'dyrektorska'. Miała przeciwsobną końcówkę na dwóch EBL21. Bierz, to bardzo rzadka rzecz.kraz pisze:Witam dzisiaj w poznaniu na giełdzie zobaczyłem coś takiego na pewno polska produkcja ale nie znalazłem nigdzie nazwy a do środka nie bardzo dali mi zajżeć może ktoś się spotkał z taką radiolą mile widziane wszelkie wiadomości, pozdrawiam Hieronim.
Witam no tak jak bym miał 2000 zł wolne to bym kupił bo tyle chcieli, z drugiej strony jak bym już kupił to żona by mi walizki razem z radiolą wystawiła za drzwi
, już jedną mam Wiolę, pozdrawiam Hieronim.

-
- 1250...1874 posty
Potrzebne zdjęcia środka tej radioli. Może pozwolą pstryknąć.
Sprawdzałeś ile zakresów fal ma ta AGA? powinna mieć kilka zakresów fak krótkich więcej
Sprawdzałeś ile zakresów fal ma ta AGA? powinna mieć kilka zakresów fak krótkich więcej
Poszukuję radia lub szczątki:
-polskie do 45r.,
-cewki do Echo 121Z
-skala do Telef. T4
-gałki do Telef. T6z
majorlwp@onet.eu
-polskie do 45r.,
-cewki do Echo 121Z
-skala do Telef. T4
-gałki do Telef. T6z
majorlwp@onet.eu
Witam pstryknąć więcej fotek już nie mogę bo do Poznania mam ponad 100 km a już jestem w domciu a faktycznie zrobiłem gafę że nie posprawdzałem ale nie miałem zbytnio czasu bo przykleiłem się do kolegi który jechał do Poznania i już chciał wyjeżdżać na szybko zrobiłem parę fotek komórkowcem, pozdrawiam Hieronim.
-
- 625...1249 postów
Na zdjęciu widać, że raczej ma standardowy układ.Valdi5 pisze:
-
- 6250...9374 posty
Jak będzie następnym razem to bierz bez zastanawiania się. Bardzo rzadka rzecz a chętnego na to cudo w naszym gronie znajdziesz na milion %! Jeśli oczywiście zdecydujesz się toto upłynnić...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 250...374 postów
Kupiłbyś to radio za powiedzmy te 2000zł? Bo watpię żeby ktoś inny chciał tyle zapłacić...marcin_oizo pisze:Jak będzie następnym razem to bierz bez zastanawiania się. Bardzo rzadka rzecz a chętnego na to cudo w naszym gronie znajdziesz na milion %! Jeśli oczywiście zdecydujesz się toto upłynnić...
Witam przyznam się że jak bym zarabiał ze 7000 to bym się nie wachał, ale ja kasą nie śmierdzę i całej wypłaty na radio nie wydam uważam że to za dużo i to bardzo,ja to myślałem że ze 250 krzykną, za 2000 to można kupić Polskie przedwojenne i to jakieś bardzo żadkie, a tak to musiało zostać u chandlarza
, pozdrawiam Hieronim.
ORT!!! Trzy poważne błędy w dwóch linijkach!!!. Poza tym proszę stosować (poprawnie) wielkie litery i interpunkcję.

ORT!!! Trzy poważne błędy w dwóch linijkach!!!. Poza tym proszę stosować (poprawnie) wielkie litery i interpunkcję.
-
- 625...1249 postów
Phikraz pisze:ja to myślałem że ze 250 krzykną, za 2000 to można kupić Polskie przedwojenne i to jakieś bardzo żadkie

Witam no to już lepiej zapolować na Allegro i taniej wyjdzie, ostatnio kupiłem za 215 + przesyłka Mende M 210 W pionowe na lampach kołowych,a pionierka typu Mazur w drewnie to ostatnio kupiłem za 50 od kolegi który chandluje na allegro, pozdrawiam Hieronim.
-
- 6250...9374 posty
2000PLN? Wydawało mi się że widziałem 200PLN
Albo tak było albo okulary już za liche.

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 6250...9374 posty
Co robi???kraz pisze:...który chandluje na allegro...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
Witam przejżałem wszystko co napisałem i się nie pomyliłem chcieli dwa tysiące zł polskich, pozdrawiam Hieronim.
-
- 6250...9374 posty
W takim razie też bym nie kupił
Chociaż na allegro nie wiadomo co by czekało ro radio...
Pozdrawiam, Marcin.

Pozdrawiam, Marcin.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU