Witam. Troszke nie w temacie ale marcin_oizo napisał, ze masz Stolice. Cos takiego. http://www.fonar.com.pl/audio/katalog/stolica.htm
Spotkałem się z takim modelem, ale nie posiada tylnej pokrywy. Stolica w takiej obudowie ma jakiś numer? Wiadomo, ze w tamtych czasach były różne obudowy.Pozdrawiam
Stolicy mam już chyba wszystkie odmiany. Tą odmianę akurat mam w piwnicy, wieczorem sprawdzę czy ma numer seryjny, ale raczej ma. . Tylnej ścianki do niej nie posiadam.
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
e-mail piotrostrowski81@wp.pl + PW
Wysłałem kiedyś do gościa z oldradio kilka zdjęć i informacji na temat brakujących odbiorników (a które ja posiadam) ale nie zostały one tam uwiecznione...
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę