Na stronie diora.pl jest zamieszczony w spisie taki produkt. Produkowany on był w latach 1968 (4625 sztuk) i 1969 (2 sztuki). Na stronie oldradio.pl nie ma nic podobnego..
Wie ktoś może o co chodzi
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
e-mail piotrostrowski81@wp.pl + PW
Żeby nie otwierać nowego wątku uzupełniania zasobów oldradio.pl
Nasza Arkona w wersji eksportowej to Arkadia. Ma inny UKF.
fot.allegro
Kiedyś na oldradio była taka fajna funkcjonalność że można było ściągnąć wszystkie ilustracje w danej kategorii a nawet wszystkie.
To była fajna funkcjonalność. Czy wróci?
pozdro!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
frycz pisze:
Kiedyś na oldradio była taka fajna funkcjonalność że można było ściągnąć wszystkie ilustracje w danej kategorii a nawet wszystkie.
To była fajna funkcjonalność. Czy wróci?
pozdro!
Pisałem kiedyś do administratora, powiedział, że funkcja ta bardzo obciążała serwer, bo obrazki są ładowane do miniaturek, a sporo ludzi wchodziło na całą galerię (a to przecież ponad 1000 pozycji), więc jest usunięta z odnośników. Co nie znaczy, że nie można przeglądać
I Arkadia na Oldradio.pl już jest: http://oldradio.pl/karta_odb.php?nrmod=1229
Autora prosiłbym o zmianę tytułu wątku.
Pionier 52, o którym swego czasu rozgorzała dyskusja trafił na Oldradio.pl również dzięki mnie. Tu link do aukcji z tym radyjkiem: http://allegro.pl/item634722440_pionier ... _ba_1.html
Wszystkich triodowiczów prosiłbym o zamieszczanie tutaj zdjęć i informacji o radiach, których jeszcze na Oldradio.pl nie ma. Jeśli by się dało to niech to będą fotografie przodu, tyłu ze ścianką, i tyłu bez ścianki. Jeśli w radioodbiorniku są jakieś ciekawe fragmenty (np. inna skala od pozostałych z tego typu (fot. wyżej) itp.) to również proszę o zamieszczenie ich fotografii.
Matizz gdzieś pisał, że było kilka wersji Syreny. Posiadaczy wersji innych niż na Oldradio.pl proszę również o informacje i zdjęcia.
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
kaem pisze:Kiedyś byłem bardzo aktywny na oldradio.pl, ale niestety od dłuższego czasu nie mogę edytować żadnych pozycji (brak "Edytuj"). No i się zraziłem.
By edytować, trzeba kliknąć numer modelu w katalogu. Też się tego naszukałem
kaem pisze:Kiedyś byłem bardzo aktywny na oldradio.pl, ale niestety od dłuższego czasu nie mogę edytować żadnych pozycji (brak "Edytuj"). No i się zraziłem.
By edytować, trzeba kliknąć numer modelu w katalogu. Też się tego naszukałem
Dzięki! Co do "Szilezji", mam wrażenie że jest to eksportowa nazwa modelu doskonale znanego z rynku krajowego.
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
Tak więc akcję sprzątania Oldradio.pl uważam za otwartą
Do moderatora: Może nazwę wątku zmienić na :uzupełniamy oldradio.pl ? I umieścić na samej górze? Wtedy mobilizowało by to do większej aktywności ?
A'props
Rozbierając dziś do czyszczenia Ramonę ze zdziwieniem skonstatowałem, że ma inne chassis niż te, które widziałem do tej pory. Jest zrobiona na laminacie. Czyżby wkładali do środka chassis od Calypso
Dodam, że ta Ramona to nie żaden składak. Z dobrego domu jest...
Na oldradio jest tylko eksportowa i "zwykła" - stąd ten post.
Pozdro!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.