Jak można być tak naiwnym, żeby kupować za takie pieniądze takiego "zbuka"
A mnie cholera trafia za każdym razem. Zawsze raportuję te 'repliki' do Allegro (Niewłaściwy dział) i nic nigdy z tym nie robią. Pojawia się och coraz więcej, a w końcu to dział na rzeczy stare a nie współczesne stylizowane.
Pełna zgoda. Nie uznaje przeróbek "staroci" na nówki a tym bardziej robienia takich radyjek i sprzedawania w dziale starocie. Taka replika w jakimś innym dziale np majsterkowicza
Oczywiście jest pewien margines tolerancji. Rozumiem, gdy ktoś bez poważnej ingerencji w radio dorzuci UKF( jakas przystawka a nie totalna wymiana środka) Pozdrawiam
klasyk pisze:Pełna zgoda. Nie uznaje przeróbek "staroci" na nówki a tym bardziej robienia takich radyjek i sprzedawania w dziale starocie. Taka replika w jakimś innym dziale np majsterkowicza
Oczywiście jest pewien margines tolerancji. Rozumiem, gdy ktoś bez poważnej ingerencji w radio dorzuci UKF( jakas przystawka a nie totalna wymiana środka) Pozdrawiam
To nawet nie jest przeróbka a nowy produkt udający stare radio. Pewnie go składały małe chińskie rączki
Zobaczcie na głośnik
Ja mam większy w słuchawkach od mp3 Totalny obciach
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
e-mail piotrostrowski81@wp.pl + PW