http://www.youtube.com/watch?v=RBb6TJKUr3k
Telewizor Fala w całkiem nowej roli
Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn
-
harnas136
- 20...24 posty

-
cirrostrato
- 6250...9374 posty

Re: Telewizor Fala w całkiem nowej roli
Wypożyczając Beryla do filmu poinformowałem,że nie ma(bo skąd) wejścia po niskiej,odpowiedź była oczywista ,,panie to i tak się wmiksuje"...A gdyby zamiast Maryjana Jola Rutowicz na fali,ale chyba żądam za wiele ,w końcu stary historyczny TV pasuje idealnie do odgrzebanego starego politycznego dinozaura..
Popierając kogoś warto sprawdzić jaki jest jego termin ważności.
-
kaem
- 625...1249 postów

Telewizor czy monitor?: http://www.dziennik.pl/polityka/article ... enke_.html
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
-
Marcin K.
- 6250...9374 posty

Czy temat aby napewno miał tyczyć odbiornika TV Fala 
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
harnas136
- 20...24 posty

cirrostrato pisze:Wypożyczając Beryla do filmu poinformowałem,że nie ma(bo skąd) wejścia po niskiej,odpowiedź była oczywista ,,panie to i tak się wmiksuje"...A gdyby zamiast Maryjana Jola Rutowicz na fali,ale chyba żądam za wiele ,w końcu stary historyczny TV pasuje idealnie do odgrzebanego starego politycznego dinozaura..
-
cirrostrato
- 6250...9374 posty

,,Ma" wystąpić,Kidawa-Błoński kombinuje coś o pierwszej połowie lat 70-tych(politycznie ma podobno być).
Popierając kogoś warto sprawdzić jaki jest jego termin ważności.
-
kaem
- 625...1249 postów

Najbardziej chyba udany technicznie efekt "emulacji" obrazu na odbiorniku z lat 50. i 60. to oczywiście teledysk Pazury "Przystojny jestem" (niestety, na YT nie widzę oryginalnej wersji). Jak to mawia mój wujek: "tamte telewizory z założenia tak miały, że prawie nic nie było widać". Oczywiście fani techniki lampowej mogą dyskutować, czy naprawdę "nic nie było widać".
A do "odgrzebywania" Krzaklewskiego może lepiej by pasował odbiornik marki Curtis, Otake, tudzież HCM Royal
A do "odgrzebywania" Krzaklewskiego może lepiej by pasował odbiornik marki Curtis, Otake, tudzież HCM Royal
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
-
harnas136
- 20...24 posty

Też mi się tak wydaje. Ale wtedy byłyby pewnie problemy z prawami autorskimi i takie tam...kaem pisze:A do "odgrzebywania" Krzaklewskiego może lepiej by pasował odbiornik marki Curtis, Otake, tudzież HCM Royal