Meloman 25
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 125...249 postów
-
- 125...249 postów
-
- 125...249 postów
-
- 125...249 postów
-
- moderator
Były takie wersje z blaszaną obudową czy to twoja inicjatywa z braku oryginalnej skrzynki?Alek pisze:Korzystam jednak z faktu, że mam pożyczony aparat.
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
Oryginalna była paździerzowo-drewniana. Jednak mój Meloman miał ją rozbitą w drobny maczek. Dlatego uznałem, że lepiej będzie dorobić z blachy. Tak też się stało-obudowa jest z 2 mm blachy stalowej, ocynkowanej. Zależało mi na tym, bym mógł coś na tym wzmacniaczu stawiać. Poza tym w razie wojny mogę się nim zasłaniać od kul
.
Z tyłu jest zostawiona szpara dla cyrkulacji powietrza. Jak widzisz dołożyłem wiatrak wymuszający cyrkulację powietrza.

Z tyłu jest zostawiona szpara dla cyrkulacji powietrza. Jak widzisz dołożyłem wiatrak wymuszający cyrkulację powietrza.
Przepraszam, ale nie potrafię powstrzymać swej wściekłości
. Moje zdrowie psychiczne jest poważnie zagrożone, dlatego jestem pozbawiony wszelkich skrupułów.
Otrzymałem przed chwilą taką oto prywatną wiadomość:
"1, nie ktoś tylko ja mam oryginalny schemat do melomana + oryginalna instrukcja i karta gwarancyjna
2. twój schemat zawiera wiele błędów, radził bym go poprawić "
Przez litość nie napiszę, kto był nadawcą tej wiadomości.
n-ty (n>=3) raz czytam, że mój schemat zawiera błędy. Ludzie, trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam
. Przecież sam wyraźnie pisałem, że narysowany przeze mnie schemat może zawierać błędy.
"Popraw schemat." Genialna myśl-jasna i prosta, podobnie jak inna:
"gospodarka musi być gospodarna".
Jak mam, do jasnej cholery poprawiać, jeśli nie wiem jakie błędy popełniłem
Zresztą jaki jest sens poprawiania
Jeśli dysponujesz oryginalną instrukcją i schematem to wrzuć na forum-tyle razy prosiłem tu i na elektrodzie. Były obiecanki cacanki. Póki co, jak nie było tej instrukcji tak nie ma.
Piszę raz jeszcze- podany przeze mnie schemat może zawierać błędy. Wielkie przepraszam-reklamacji nie uwzględnia się.

Otrzymałem przed chwilą taką oto prywatną wiadomość:
"1, nie ktoś tylko ja mam oryginalny schemat do melomana + oryginalna instrukcja i karta gwarancyjna
2. twój schemat zawiera wiele błędów, radził bym go poprawić "
Przez litość nie napiszę, kto był nadawcą tej wiadomości.
n-ty (n>=3) raz czytam, że mój schemat zawiera błędy. Ludzie, trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam

"Popraw schemat." Genialna myśl-jasna i prosta, podobnie jak inna:
"gospodarka musi być gospodarna".
Jak mam, do jasnej cholery poprawiać, jeśli nie wiem jakie błędy popełniłem

Piszę raz jeszcze- podany przeze mnie schemat może zawierać błędy. Wielkie przepraszam-reklamacji nie uwzględnia się.
-
- 125...249 postów
Ok, macie orginalny schemat. Nie wszedł na forum więc zamieściłem go na serwerze wp. Oto strona:
http://macek22.webpark.pl/meloman25.jpg
Moja strona o lampach na tym adresie będzie działać za 1/2 roku więc cierpliwie czekajcie
Na razie jest tam tylko schemat.
p.s. Alku nie przejmuj się. To ty w pierwszej kolejności dałeś schemat. Ja daję tylko orginał
[/url]
http://macek22.webpark.pl/meloman25.jpg
Moja strona o lampach na tym adresie będzie działać za 1/2 roku więc cierpliwie czekajcie

p.s. Alku nie przejmuj się. To ty w pierwszej kolejności dałeś schemat. Ja daję tylko orginał